Surrounded by babies

Har precis haft en bebis i knät och en på bröstet. Dessa fantastiska bebisar alltså. Lukas och Cocos är det jag pratar om. Lukas mammas underbara lilla prutt. Fortfarande världens nöjdaste lilla fis. Sova, äta, leka, vara glad. Han har förvisso fått för sig att pipa till ibland nattetid men nån gång måste man ju få visa att man lever eller hur? Och han är så söt och så lik sin storebror och sin pappa. Underbara Lukas! Vårat lilla bonusbarn, va glada vi är att vi fick dig!

Har pluggat färdigt för dagen och ska ge Lukas mellanmål innan vi går och hämtar hans äldre syskon. Ikväll börjar en massa serier igen, underbart!

Igår hade jag och Kimpa varit tillsammans i 13 år ♥










Felix kom hem från skolan igår och sa att han minsann inte kunde läsa. Så jag skrev de här meningarna åt honom och han kunde läsa dem alla utan minsta problem. Och inte tog det någon tid heller utan det fixade han på momangen. Så jag kunde peppa honom sen. Men i skolan var det svårare ord, tror jag knappast. Tror det handlar mer om att orka koncentera sig och fokusera. Eller bara hans dåliga självförtroende igen. Han kan hur som haver lilla hjärtat.

Kimpa ringde och han var på väg hem. Så idag är det han som får hämta ungarna. Härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0