Burr it´s cold in here

De säger att alla årstider har sin charm och det tycker jag väl egentligen oxå. Men nu är det bra kallt alltså. Och kallare kommer det att bli. Vad är -2 liksom, när det kan bli upp till -20 eller ännu mer. Men det är vackert ute, det är det verkligen. Och det är härligt. Värre med regn och blåst, finns det nåt sämre väder? Nu vill man ju åtminstonde gå ut det vill jag inte gärna när det regnar. Pumpen går nonstop och tankarna på att tända en brasa i både panna och spis dyker upp. Mysigt! och ved det har vi så det räcker och blir över. Det enda som saknas nu är mer vinterkläder till barnen. Välkommen vargavinter!

Känner av huvudet idag oxå, och har en sandpapprig hals och småont i näsan. Värre blir det inte om jag känner min kropp rätt. Den här könan blir sällan sjuk. Detsamma gäller mina familjemedlemmar, vi blir sällan sjuka och det tackar jag för. Fick inte så mycket sömn inatt heller. Vaknade vid två av att Lukas var ledsen. Gick upp och gav honom en flarra. Sen fick jag magras och fick sitta på tojan ett bra tag, sen när jag väl somnade om vaknade Alice och gormade efter nappen. Gick in och då skulle hon såklart ha en flarra hon med. Suck och stön. Somnade om vid fem och då var det snart dags att gå upp. Väcka Felix, ta fram kläder, plocka fram frukost, ta upp Kewitz som babababar i sängen. Ge honom ny blöja och frukost. Få iväg Felix till skolan, sen vaknar Alice som får nya kläder och frukost. Sen ska mamman in i duschen, sen kommer vi iväg till dagis. Det är verkligen ett heltidsarbete att ha tre barn och ett hem att sköta, det är det verkligen. Kom hem och åt frukost och läste Krilleposten med Cocos liggandes i nacken. Där låg han och bet och slickade mig i håret och örat.

Imorgon var det tänkt att jag skulle ha åkt till Ullared men jag hoppar över det. Lagade bilen för 4000 förra veckan och nu ska den in på lagning igen. Pengarna måste gå till det i första hand. Och jag får väldigt lite pengar nästa gång. Sen är jag inte helt övertygad om att det är något för mig. Alla prisar Ullared till höger och vänster men jag är faktiskt tveksam. Men vet att jag egentligen inte kan uttala mig eftersom jag aldrig varit där. Men just nu är det enda jag behöver vinterkläder till barnen och det kan man köpa på andra ställen. Skulle aldrig åka ner för att köpa upp mig på massa annan skit. Inte riktigt min grej, sen har vi skit så det räcker här hemma. Men det hade varit roligt som nöjesresa så ur det perspektivet är det trist att det inte blir av. Mamma pratade om Egypten i februari av någon anledning så låter det mer lockande.

Nu ska jag sätta på mig sockor innan jag fryser ihjäl. Sen blir det plugg och plocka tvätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0