30-årskalas och umgänge

Har haft en härlig helg. Bara umgåtts med familjen. Åkte iväg och åt i lördags för att fira Phromnimit som fyllde 30 år. Tog bara med oss Felix och farmor var barnvakt åt de andra två. Åt god mat och efterrätt. Sen på kvällen kom dom hem till oss och vi åt tårta och hade det mysigt. På söndagen var vi hemma hos mamma på brunch. Sen åkte dem hem, alldeles för kort tid tillsammans som alltid. Men jag är glad för all tid vi får.














Felix fotar sig själv



Alice har helt slutat med blöja i helgen. Kim tog ner babybjörnringen som hon lade på toaletten och sen dess sitter hon där titt som tätt och kissar och torkar och fixar. Samma sak på dagis idag hon kissade på pottan och brevid satt hennes docka (som hon alltid har) på en egen liten potta och kissade hon oxå. Fröken sa att de hade varit mycket duktiga båda två :)

Har glömt att skriva om en pågående babyboom. Min kompis lillasyster och Kims kusin har fått en liten son idag. och inom några veckor kommer Alexandras bebis. Sen i februari är det Lindas tur! och Lindas syster fick en son för nån månad sen. ♥ Underbart!

Nu ska jag ta mig en kvällsmacka och sen blir det tv resten av kvällen tror jag bestämt. Ska snart börja uppdatera lite oftare. Har ingen inspiration just nu. Har en stor sak som jag måste ta tag i. Och den tynger mig mer än jag kanske vill erkänna.

Idag berättade jag och Kim mer eller mindre om hur bebisar blir till för Felix. Det var Kim som påbörjade det hela men jag hakade fort på som Kim uttryckte det. "Jag har väntat på den här dagen" sa jag då haha. Nej men ärligt det där med sex och samlevnad är min grej. När jag var 12 år så berättade jag för alla mina vänner hur saker och ting gick till. De kallade mig fråga Ingrid (från Okej). Jag kommer aldrig få problem att prata om sex med mina barn. Jag är en ibland alltför öppen person. Som en öppen bok. Felix reaktion var, usch va äckligt. Och ni har gjort det tre ggr!!! Haha jajamen, ville inte berätta mer än så. Kommer själv ihåg när man knäckte koden. Kommer ihåg att det var Pernilla som informerade mig. "När pappa stoppar snoppen i kissen så blir det barn". och mina föräldrar hade gjort det två ggr. Usch! Haha those were the days! Nu blir vi inte populära i skolan kanske men det där vet de snart ändå.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0