She just made excuses that were so paperthin they could blow away with the wind

Har precis kommit hem från en söndagsmiddag hos mamma. Världens bästa mamma! Mamma vill oxå att jag ska ner i vikt. Hon gav mig en riktigt fin morot måste jag säga och detta bara för 10 kg. 10 kg är ju inte mycket så det ska jag väl fixa. Eller vad tror ni? Mamma hade dessutom handlat lite åt barnen. 2 bodys till Lukas, en overall och trosor till Alice och ett par vinterskor åt Felix. Bästa mamma. Och Kims mamma har köpt en supersnygg cykel åt Felix. Och svärfar hjälper oss hela tiden. Vi har världens bästa föräldrar så är det bara ♥. Felix och farmor hade cyklat 4 km tillsammans igår och han var så nöjd när han kom hem. Kimpa och jag satte på en rulle, en ganska bra en men vad hjälpte det. Insåg efter ett tag att jag minsann somnat. 2/3 av alla filmer vi har vet jag knappt vad dem handlar om. Jo möjligtvis början som Kim säger. Nej tacka vet jag serier, lättare att hålla sig vaken i 40 minuter.

Var nere på gympa med Alice i förmiddags. Den här gången gick det mycket bättre. Idag försökte hon sig iaf på några stationer. För det mesta springer hon bara runt så det känns si så där att vara där. Men jag tar det coolt och låter henne hållas. Hon förstår inte riktigt det där än och bryr sig inte så mycket. Sen är hon ju tvåsekundersAlice med det får man icke glömma. Men det är lite bättre nu, så upplever jag det iaf. Men grejen är den att just nu känns det inte alltid så främmande att hon skulle få en diagnos i framtiden. Men det skrämmer mig inte det minsta. Antingen det eller så är det en mognadsfråga. Just nu känns det som det. Hon är född sent på året och hon är lite långsam i vissa saker kanske. Alla är som dem är och det måste dem få vara. Jag har läste specialpedagogik ett år och känner mig lugn. Tänker aldrig förneka saker vad det gäller mina barn. Skulle jag vara född nu hade jag säkert fått en stämpel jag med. Jag är mer eller mindre knäpp så är det bara och det är jag väl medveten om. Alla barn är olika. Felix var mer på hugget när han var mindre. Han var smart och lärde sig saker fort. Han läste och räknade när han var 4 &1/2 det tror jag inte att Alice kommer att göra. Men det ska bli spännnade att se dem växa upp, mina små pruttar.

Just nu är det lugnt här hemma. Felix är och simmar, Lukas sover och Alice ser på film. Jag har huvuvärk. Tror det beror på att jag vaknar runt 12 ggr per natt. Snor och hosta. Börjar bli rätt less, men det är bara att vänta ut skiten. Har iaf fått tillbaka lite mer av min röst idag, alltid något.

vill tacka er för alla peppande kommentarer ang. jag är för fet för ett fuck. Tack! Förlåt att jag gnäller, förstår om ni tröttnat på mitt tjat. Men det är faktiskt en sorg i mitt liv att jag är such a fat ass. Sugaraddict! Men den enda som kan förändra det är jag själv. Och jag är så självmedveten, jag vet om alla mina fel och brister. Insikt är ett steg, ska se till att de andra stegen kommer de med. Time will tell!

Nu ska jag plocka lite här hemma. Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0