We touch, I feel no rush

Är lite seg idag. Ska snart städa huset för det behövs verkligen. Lukas har fått min förkyldning och hosta så han har sovit dåligt inatt och självklart har jag sovit dåligt jag med. Har vaknat en gång i timmen för att ge honom nappen och lugna honom. Min stackars lillkille. Ger honom nässpray och extra mycket kärlek. Han är vid gott mod men nätterna är jobbiga.

Utvecklingssamtalet med Felix gick jättebra. Han var duktig och koncentrerade sig. Han räckte gärna upp handen och läste högt. Hon hade ingen koll på hur det funkade i matten för honom. Men sa att han kunde få en extra mattebok att räkna i eftersom dom mest går igenom basics nu. Det ville han gärna ha. Han tyckte mest om att jobba i sin uggelebok och hade snart gjort färdigt bok nummer två. Hon hade inget extra att ta upp heller för den delen utan allt fungerade bra. Himla skönt att höra. Han är redig min kille.

Igår var Kimpa i Karlstad och handlade grejer till bilen och en Halloweendräkt till Felix. De ska nämnligen ha disco i skolan imorgon och sen är det även disco på lovet nästa vecka. Detta är han mycket uppspelt över.

Någon kanske undrar hur det går med dieten? Eller kanske inte men ändå. Förra veckan gick jag ner ett kg och denna vecka är jag igång igen. Jag kämpar på så gott jag kan. Måste dock komma ut och motionera mer. Men jag vill bli av med fettet (så mycket det bara går). Fett är inte naturligt och jag gör mig själv illamående. Det är förvisso bra för då kanske jag härdar ut.

Annars har jag inte mycket att skriva om. Jag ska ha ett ljusparty här hemma snart, yes ni höde rätt. Jag är en vek jäkel haha. Nej då det gör mig inget men jag bjuder inte in många eftersom jag inte tänker köra ut familjen. Har även bestämt mig för att inte lägga en massa energi på människor som stör mig. Jag vill alltid veta hur folk tänker. Hur resonerar de? Men jag är trött på att bli besviken så jag struntar i det. Jag har vänner så det räcker. Folk som inte ger mig något tänker jag radera. Yes! Det är ju frivilligt om man vill ha en bekantskapskrets eller inte. En del verkar bara vilja hänga med sin familj och det ska dom ju såklart få. Alla gör som dem vill. Och det är deras förlust, ja så kan man väl summera det hela.

Nu ska jag äta lunch, städa och sätta mig på golvet med min lilla ringälskare ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0