Det är mycket bajs nu

Citerar min kära sambo som suckandes sa denna meningen imorse. Och nog fan har han rätt, det är mycket bajs nu! Lilla Cocos har diarré och bajsar nonstop. Kom upp till oss i natt och jag fick ta ner honom från sängen. Han går runt och stämplar hela huset. Har redan duschat hans lilla bak tre gånger och han hatar det. Får ta det lugnt med maten idag. Blir det inte bättre får jag väl ringa till veterinären. Har googlat på det och det kan finnas en massa olika anledningar. Men så länge han är pigg så är det ju ingen större fara. Men det är inte helt trevligt heller, luktar vidrigt när han går på lådan.

Annars är det lugnt just nu. Barnen är på skolan och dagis en sväng. Bara jag och Lukas och katterna hemma. Igår fick jag en smak av livet som mamma. Det får man ju varje dag, men vissa dagar är värre än andra. Skulle gå och hämta barnen. Och de var på övervåningen. Vilket innebär att jag får bära med mig Lukas genom hela huset och sen upp för en brant trappa. När jag kom upp så var Alice sur och skulle inte följa med hem. Felix var inte på bra humör han heller, förmodligen alldeles för trött. Och Lukas är för tung för att bära runt på (ja jag är svag). Det är inte en helt lätt ekvation att lösa. Inte bara att ta Alice i armen och gå när man har Lukas på höften. Men det läste sig till sist. Sen fortsatte det resten av kvällen sen. Trötta och griniga ungar. Felix var på uruselt humör och gjorde allt för att ställa till med bråk och grät om vartannat. Jag var nästan lika trött jag och då är det svårt att hålla humöret uppe. Tillsut somnade alla kids så vi kunde sätta på en rulle. En rätt dålig sådan. Höll mig vaken största delen av filmen, men sen var det kört. Lukas vaknade en del inatt. Somnade om när jag ammade honom men sen vaknade han igen vid fyra, fem och somnade inte om. Tröttnade och gick upp och gav honom välling och då somnade han om i sin säng. Så från nu blir det ingen mer amning i natten, nu blir det en flarra välling istället så kan han sova vidare och slipper somna om mellan oss. Slutar ändå bara med att han ligger och sparkar mig eller Kim i ryggen. Han verkar följa sin systers melodi med vällingdrickande mitt i natten. Är inte så förtjust i att ge dem välling men vad gör man inte för att få somna om. Tydligen var jag likadan drack länge välling mitt i natten. Men så var jag pytteliten med (vägde 2 100 g när jag föddes). Jaja han springer väl av sig sina lovehandles sen när han blir lite större. Hade dock en härlig förmiddag. Var på stan med Alex på dagen. Shoppade kläder till barnen, massa mat och sen åt vi lunch på Orion. Helt okej, men bananen i salladen kunde ha kvittat, fast den passade utmärkt för Lukas.

Helgen är på ingång med. Skönt! Imorgon är det Bäckislavadagen i byn. Ska kolla på när de spelar fotboll, är tävling mellan gatorna. Sen knytkalas på kvällen, är osäker på om vi ska gå dock. Annars blir det en lugn helg. Massa fixande hemma får det bli. Ska sätta oss och göra en to do lista här hemma i ren Sneckernanda. Är överens om hur hallen ska se ut. Resten löser sig nog det med. Kim är bättre än mig på sånt där. Nöjer mig med att få bestämma färgerna.

Nu ska jag lägga lilleman för en nap, sen blir det plugg av.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Låter tufft med att ha 3 barn hemma...



Lucas ska oxå ha nattmat....så du är inte ensam.



Kram

2010-09-18 @ 09:57:04
Postat av: Maria

Anneli: Ja ibland är det fullt ös, men mysigt som du vet :) Vissa gånger kör det ihop sig dock

2010-09-18 @ 20:37:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0