Helg

Ännu en helg har flygit iväg (jag vet att jag jämt skriver det men det är ju så). I fredags hade vi fredagsmys allihop och såg på Toy story och ungarna fick godis. Igår hade vi svärfar och svåger här en sväng. Sen drog vi iväg till Karlskoga och åt lunch på Max och handlade på Maxi (Ica för the win!) På kvällen kom Tomas och Lotta hit och fikade och kollade på katten (de ska ha Tyson).

Idag har jag vikit tvätt och fixat här hemma. Sen drog vi iväg till nya badhuset eftersom Felix började i simskola där idag. Anlitade mormor som barnvakt till Alice. Hon hade haft det svettigt, tog med lillan till skogen. Badhuset var väldigt trevligt måste jag säga. Större och massvis med folk och fräscht. var imponerad av anläggningen. Felix tyckte om simskolan men ville gärna stanna och bada ännu mer. Hans kompis var oxå med dit, så det var kul för dem. Sen hem och lagade middag och lade barn. Nu ska jag bara dra en surfsväng sen ska vi se på Robin Hood jag och Kimpaluring.






Lukas var med om en liten olycka och fick sig en riktig fläskläpp och blödde en del. Nu kallar vi han kryptränaren. Han går upp på alla fyra och ska bara lösa det här med hur man tar sig framåt.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Näe, stackars liten. Tyckte han såg mycket annorlunda ut och texten under bilden gav ju en förklaring. Men vad hände?

2010-09-13 @ 13:36:48
Postat av: Sandra

Usch då, stackars liten, hoppas det är bättre med honom och att svullnaden går ner snart.

2010-09-13 @ 18:15:18
Postat av: Maria

Jenny: Han har ramlat ur sängen. Det gick bra men han landade tyvärr på munnen.



Sandra: Tack så mycket! Svullnaden gick ner efter bara några timmar.

2010-09-14 @ 11:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0