The crazy catlady

Igår hände nåt oväntat! Tyra kom hem! Hon har inte varit hemma sen i juli nån gång, vi kommer inte ens ihåg när hon försvann så längesen är det. Inte var hon smal heller, utan tjockare än någonsin så nåt säger mig att hon varit hemma hos någon annan som matat henne friskt. Hon har lite ont i en fot och är lite vildare än annars. Fräser åt kattungarna som är väldigt nyfikna på henne. Känns som att vi bor in the crazy cathouse och det gör vi ju också. Börjar bli lite väl många katter här nu. Tyson flyttar nästa vecka, Cocos vet vi inte än. Jag vill gärna behålla honom och jag vet att Kim är sugen han med. Han är så jäkla go den katten. Klättrar på oss för att få mysa och söt som socker är han. En vit, ullig liten boll. Jag är emot att avliva djur om det inte är absolut nödvändigt. Men det hade ju varit bra på nåt sätt att bara ha Cocos, Zarah och Fleeze kvar här hemma. Tyra och Diza funkar inte med varandra och inte med någon av de andra katterna heller som det är nu. Diza hatar alla andra och fräser och bråkar. Tyra är vild och fräser hon med. Och snart börjar Lukas ta sig upp och då litar jag inte ens sekund på Diza. Zarah är ju rätt speciell hon med. Men henne gör vi oss inte av med, betalade ju ändå 6000 för den katten. Fleeze är världens bästa katt. Aldrig mer honkatter det säger jag bara. Nej hankatter är så mycket trevligare. Små bitterfittor är vad dem är. Det ska ju vara kul att ha djur och det är det inte nu. Vi matar dem utanför och på fyra olika tallrikar hela tiden. Fräs och bråk, allt annat än kul. Det enda som är roligt är ju småkissarna, de förgyller verkligen.

Annars är det lugnt här hemma. Har hämtat hem kidsen från dagis och fritids. Den ena bänkade sig framför datorn och den andra bäddade ner sig framför Boomerang. Den tredje underhåller sig med ett snöre på golvet.

Nu har jag gett dem lite mat. Kimpa är i Karlstad, han ska gå på bio. Lyxigt och skönt för honom. Det är han värd. Själv ska jag iväg på Ålandskryss med mina vänner på lördag. Har anmält Alice till gympa som börjar på söndag. Men kan inte följa med henne eftersom jag är borta. Jag är borta nästa helg med. Men det ska bli skönt att komma hemifrån lite. Få äta gott och umgås. Hur mycket party det blir vet jag inte. Jag tar det nog rätt lugnt, men det ska bli roligt ändå. Det är viktigt att man unnar sig själv egentid, samma med sin sambo. Nu är det ju mest jag som drar hemifrån här, men Kim är borta en del han med. Och jag är ju en sån rastlös själ att jag hela tiden ser till att något händer. Skönt när man kan dela på sig oxå just för att enkelt lösa det här med barnvakt. Ser fram emot helgen!

Nu ska jag fixa lite här hemma, sen ska jag lägga barn, en efter en.


Felix, Tyra och jag. Haha va längesen! Alice nuvarande rum. Ser ni den hemska soffan? Och golvet? Ja kan man se nåt annat haha.


Diza


Fleeze






Kommentarer
Postat av: Anneli

Vilka härliga ungar och hårbollar (katter) du har! Kunde jag för våra kattmadamer så skulle jag gladeligen hjälpa dig att ta en katt, men våra två bitchar godtar inte en till kisse här...tyvärr. Men härliga bilder på hela er lilla familj är det! Gôtt med egentid...själv tar jag mig ledigt på tisdagskvällar, är på volontärutbildningen då, inte denna vecka dock, hade så ont i skallen, men annars går jag!



Kram

2010-09-23 @ 19:30:05
Postat av: Maria

Anneli: Förstår det, har lite samma problem. Dessa tjejer alltså. Ja det är viktigt med egentid. Skönt att du har volontärutbildningen!



Kram!

2010-09-23 @ 21:05:09
Postat av: Anneli

Jag brukar få ta dom i nackskinnet och fräsa åt dom mellan varven, när dom är för jäkliga på varandra! Det hjälper faktiskt. :-)

2010-09-24 @ 09:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0