Lost in a fairytale where you hold my hand

Idag har jag en sjuk man här hemma. Han ligger i soffan och ser på film. Har precis varit inne och serverat honom lunch. Skulle gladeligen göra detta varje dag för honom. Han är det bästa som hänt mig♥. Det är skönt att ha honom hemma och va roligt vi har tillsammans.

Helgen är över igen, men det gör mig inte det minsta. På fredagen hade vi fredagsmys, i lördags jobbade Kim med veden hela dagen. Han gick ut 7.40 och kom in ca 12 timmar senare. Jag bjöd hem mamma på mat och underhöll barnen hela dagen. Igår åkte jag och Felix på Oxhälja med Alex och Ludde. Det var supermysigt! Vilken skillnad det är att gå där med bara ett barn och dessutom ett stort barn som sköter sig själv. Det behövs sån kvalitetstid ibland. Felix hade med sin plånbok och handlade för glatta livet. Han fick med sig en k-pist, massa krigsgubbar, ett flygplan och pokémonkort. Jag köpte en väska, plånbok, nougat, godis och munkar. Jag och Alex köpte oss en varsin Lango  till lunch. Gott men inte det minsta nyttigt. När vi kom hem på kvällen så kom Kims pappa, syster och Dennis förbi med munkar. Sen skulle Felix klippas och duschas eftersom det var fotografering i skolan idag.

Annars är det lugnt här hemma. Kim flyttade ut katterna från vårat sovrum igår, skönt att slippa att ha kattlådan brevis sängen. Fan va vidrigt det är med låda, skönt att man har utekatter säger jag bara. Tyson fattade inte vart lådan tog vägen och har kissat i baljan, men han lär sig nog snart. Vad svårt det är det här med katterna. Mitt hjärta slits i bitar och jag vacklar i hur vi ska göra. Vore skönt om de flyttade, bara för att få Zarah lugn igen. Hon hetsar fortfarande runt och kan knappt vara ifrån dem. Och Diza och Fleeze får stryk när de kommer in. Fleeze bryr sig inte om bebisarna utan de nosar mest på varandra och han är lite stel. Ohållbar situation är vad det är. Men samtidigt är de så söta. Ursäkta mitt tjat.

Nu ska jag göra nåt vettigt innan barnen kommer hem.


Felix och Ludvig åker karusell


Buzzar igen, härligt. Förhoppningsvis så kommer det pampers snart oxå.


Skön stil


Tyson gillar fortfarande att snutta på mamma



Kommentarer
Postat av: Sandra

Underbart när man känner att ens sambo är det bästa som hänt en. Och visst är det lite mysigt att pyssla om dem när de ligger sjuka :).

Jätte skön stil på Cocos på soffan :P. Förstår dig att det är hjärtslitande ang kattungarna. De är jätte söta och kan tänka mig att man fäster sig väldigt mycket vid dem.

Kram

2010-09-06 @ 17:21:23
Postat av: Maria

Sandra: Ja jag har tur som har honom! Ja de blir ju små familjemedlemmar.

2010-09-08 @ 22:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0