It´s the wine talking

Ja kalla mig hur omogen ni vill men jag är onykter! Om det får ni tycka vad ni vill det gör mig inte det minsta. Jag står för allt jag gör! Allt jag har sagt ikväll kan jag säga i nyktert tillstånd imorgon och det menar jag. Jag är alltid ärlig och säger vad jag vill alkohol eller inte. Jag dricker aldrig alkohol i mina barns närvaro. Vi har aldrig ens folköl hemma, det händer inte. Jag är själv uppvuxen med alkoholism och vet vad det innebär och jag skulle aldrig utsätta mina barn för nåt liknande. Men nu snurrar det på duktigt. Jag har varit hemma hos Mia på sex och tjejparty och druckit ett par glas vin. Mia hade stora glas och Jeanette köpte vin på 12,5 % så jag skyller på det. Partyt var riktigt trevligt. Det var kul att träffa folk som inte är med i gänget, riktigt uppfriskande faktiskt!

Innan det så var vi i Karlstad och shoppade. Fick äntligen tag i tapeter! Vi kollade på flera olika och valde tillslut några som jag haft span på från första början men som Kim dissade tills han såg dem uppsatta på en vägg. Då tyckte han att de såg okej ut. Det bästa med det hela var att vi kom undan ruskigt billigt med. Var beredd på att betala 3-4000 kronor för bara vardagsrummet men kom undan med 1400. Kollade på midbecrullar för 700 spänn styck men Kim satte någon slags av övre gräns och det gjorde han nog rätt i. Fick tag i lister, överdragsbyxor åt Felix och sen hämtade jag ut barnens vårjackor och Lukas överdragsbyxor så jag är ruskigt nöjd med dagen.

Sprang på min gamla klasskompis och hennes dotter Selma. Hon är så jäkla söt den tösen. Hennes garv är så härligt så man ger upp på plats. Saknar dig ibland Marie! (NOT the wine talking). Annars har det som vanligt varit förlösande att prata med andra tjejer. Alltid skönt att gnälla på karlar och allt vad det heter. Jag gnäller ju sällan på min här och det är inte för att han läser bloggen utan snarare för att han är fantastisk för det mesta. Men ska jag ge honom en liten allmän puff idag så får det bli följande. Jag kom hem nu på kvällen och det fanns ingen välling skakad och förberedd  till Lukas ikväll. Däremot en till Alice (rester sen ikväll gissar jag på. Vem tror ni okynnesdricker välling mitt i natten?) Just det LUKAS. Ett minus till honom. Men en oskakad vällingflaska kan jag leva med som ni säkert förstår. Sen är jag ett socialt geni det är inte han, iaf inte som jag.

Ber om överseende med eventuellt fyllesvammel. Vill ni ge mig ris so please do! I can take it! Puss!

Liten notis. Var rätt fuller och mamma kom och hämtade mig (ja jag vet ibland är jag 15 år gammal). Jag försökte hela vägen hem dölja min berusning trots att truten gick i ett som vanligt. När vi kom hem gick jag ur bilen varpå hon frågade om jag inte var gravid igen. Man kan nog säga mission accomplished. I´m hell of an actor! *yeay*. Nu blir det sängen!

Kommentarer
Postat av: Sara

Klart du ska ut och ta dig några glas emellanåt och ha roligt!!!! det var längesen jag var onykter..flera år sen men det får nog bli en halvfylla framför för mig också om några år när jag orkar göra mig i ordning för att åka bort;)

Vi har aldrig heller alkohol hemma förutom om Jimmy tar en öl till maten eller nåt. Mina föräldrar dricker inte heller så Tyra har aldrig sett någon vara onykter heller. Skönt att ha det så!

Många kramar och hoppas att du får en fin söndag!!

2011-04-03 @ 16:10:43
Postat av: Maria

Tack så mycket! Haha ja jag vet vad du menar. Jag sitter alltid hemma i mjukisar och softar och när jag väl träffar tjejerna blir det aldrig utgång bara vin och snack. Ja visst är det skönt att ha det så!? Sunt liksom. Men klart man kan ta en öl då och då det gör ju de allra flesta.



Kram tillbaks!

2011-04-03 @ 19:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0