Glad Påsk!

Idag har det varit en rätt seg dag. Ja jag vet att jag gnäller men det är inte helt kul jämt. Drog in till Maxi på morgonen och sen hem och lagade lunch och sen gick vi ut. Lukas och Alice lekte med vatten och fikade ute på gräset. Var vuxen och duktig och gick och tog i hand med våran nya grannar. Vi hann prata en del. Dom verkar trevliga. Skönt! Men de kan aldrig bli lika bra som våra förra grannar. Åh vad vi kommer att sakna dem! De var verkligen fantastiska på alla vis. Barnen fick alltig skålvis med smultron på somrarna, presenter när de fyllde år och massvis med grönsaker från deras trädgårdsland.

Felix har varit riktigt risig idag. Han kräktes igen igår kväll men natten var lugn. På morgonen var han pigg och fick i sig en tallrik med gröt. Men sen låg han bara i sängen. Kom ner för att äta en risifrutti men hällde bara över sylten sen sa han att han inte ens orkade sitta upp. Så han lade sig och sov en stund. Tempen var uppe i 39. Han fick tablett och sen dess har han varit piggare. Fick i sig lite tacos och nu ser han och Kim på tv i garaget. Kim mår fortfarande inte helt bra. Han känner sig seg och trött i kroppen. Seg skit denna gång. Felix har haft feber i tre omgångar på två veckor, känns inte alls bra faktiskt.

Har fixat ägg till barnen. I år kommer påskharen med leksaker oxå faktiskt. Vi har haft ett par tråkiga dagar så det blir för att lätta upp och glädja lite extra. Alice är övertygad om att det är en påskkärring som kommer med äggen. Hon kommer inatt. Sen kommer hon att väcka Alice imorgonbitti genom att skrika i hennes öra att hon ska vakna. Hon är helt säker på detta haha. Ja vi får väl se om det blir påskharen eller påskkärringen som kirrar äggen i natt :)

Idag var vi bjudna på grillat hos svärfar, svärmor vill oxå ha hem oss, mamma med. Men vi kan inte åka någonstans. Felix orkar inte och vi vill inte smitta någon. Mamma drar till Sthlm på måndag så det skulle vara högst olämpligt om hon blev smittad. Blir en lugn påsk. Men jag har pyntat med ris, påskduk, höna med godis och en påskkärring ovanför bordet, alltid något. Som tur är har vi inga traditioner när det gäller påsk. Men nu när man vet att man inte kan åka någonstans så känns allt lockande.

Saknar min bror och min brorsdotter. De har varit i Thailand några veckor. De hälsar på Phroms familj och solar och badar. 33 i luften och 29 i vattnet, så härligt har de, men oj vad jag längtar efter dem. Har inte setts sen jul, alldeles för längesen. Mitt hjärta går i bitar.

Nu ska jag joina killarna i garaget. Glad Påsk på er!


vattnet var rent till Alice kom på den briljanta ideén att springa till sandlådan och skita ner sig mellan varven för att sen plaska sig ren.


Givetvis skulle hon klä av sig naken och bada men där satte vi stopp.


Kommentarer
Postat av: Anneli

Glad Påsk till er också, så gott ni kan. Hoppas att ni slipper skiten snart! krya på er! Kram!

2011-04-23 @ 07:12:59
Postat av: Maria

Tack så mycket! Nu är vi friska and back on track! Kram

2011-04-24 @ 23:07:27
Postat av: Sara o Tyra

Tänk vilken osis ni haft med sjukdomar. Hoppas att det är bättre och att ni får en fin dag!

2011-04-25 @ 09:53:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0