Jag saknar dig, jag saknar dig!

Har ni hört nya låten från Lonely island. De som sjöng I just had sex and it felt so good. Nu sjunger de en annan låt om Motherlove. I´m a mother lover you´re are a mother lover we should fuck each others mothers mm haha, knas!

Idag var jag trött när det var dags att gå upp. Alice kom in till mig runt sex. Har varit vaken flera timmar i natt. Av diverse konstiga anledningar. Så barnen fick faktiskt gå till dagis idag. Hade tänkt att ha dem hemma men jag kände mig för trött och då har de det bättre där ett par timmar. Men jag har hunnit njuta av dem nu på eftermiddagen. Mina fina hjärtan! Alice och Lukas har lekt så fint ihop i ett par timmar nu. Skrattar tillsammans, underbart att se!

Tanken är att Alice ska ta ett bad här snart sen blir det middag för barnen och sen ska jag försöka få ner mig och Felix till fotbollen. De ringde och ville att jag skulle börja jobba tidigare imorgon. Tanken är att jag ska cykla till och från jobbet imorgon. Tror ni att jag fixar det? Det är väl ingen match kan tyckas. Men det ÄR det jag lovar. För det första är cykeln väldigt trög och jag är ovan cyklare och så fet så jag svettas för minsta lilla. Inte riktigt men nära på. Barnen kommer att få vara på dagis länge imorgon. Så länge så jag knappt vågar skriva hur länge. Men hela dagen kan man säga. Jag kommer att behöva ta med ombyteskläder för svett kommer jag att bli. Men nåt kg lär ju förvinna, tacka fan för det!

Kan ni inte berätta nåt kul!? Vad har ni för er??

Göteborgstripp och mer

Klämmer in ett inlägg här nu på sena kvällen. Eller sena och sena allt är ju relativt! Idag har jag jobbat. På eftermiddagen kom Linda och Ville hit och förgyllde min eftermiddag. De hämtade mig på jobbet rättare sagt. Fina Linda! ♥ och igår körde fina Alex mig ♥. Har världens bästa vänner! Sen hämtade jag barnen som jag fick njuta av hela eftermiddagen och kvällen. Underbara fina små hjärtan! Jobbade igår med, imorgon är jag ledig men jobbar torsdag/fredag igen.

Resan till Göteborg var lyckad den med. Kom ner på fredagkvällen. Stannade på en restaurang och åt på vägen ner. Där träffade vi en hemsk mamma och pappa med för den delen. Det var en familj med en son och en dotter. Pojken var säkert i Felix ålder skulle jag tro. De stod framför menyn och jag sa till Felix att jag snart skulle läsa för honom vad som fanns att äta. Detta sa jag diskret och inte för att påpeka att de stod framför mig utan mest för att Felix undrade. "Du får fan inte stå i vägen" sa mamman och slet armen av ungen. Fast det var väl om man ska hårddra det mamman som stod i vägen med sina 120 kilo. Och de skrek på pojken. Allt han gjorde var fel. Jag vet att man inte ska mjäka med barn men har oxå lärt mig att man inget vinner på att bråka på barnen. Prata med dem och förklara varför man gör si eller så eller inte. Ibland får man välja sina konflikter. Och en annan sak jag lagt märke till men som är min egen reflektion (alltså det är vad jag anser/tror). Det är att miljön ofta spelar roll när det kommer till barn med svårigheter. Eller inte svårigheter men vissa beteendeproblem som barnen har. Finns många barn det är synd om. Märker det mer och mer och mitt hjärta brister. Helt klart nackdelen med att jobba som jag gör. Kimpa missade hur som helst allt detta med mamman men jag berättade för honom i bilen sen och Felix hade oxå reagerat och var upprörd. Usch! Vissa skulle inte ha barn så är det bara.

Kom ner och somnade svettiga i sängarna. Jisses vad varmt och kvavt det var. Morgonen efter var vi uppe och åt frukost i bra tid. Hade planer på att åka till Danmark, Liseberg eller öar men vädret lämnade oss med få alternativ. Åkte hem till brorsan och sen drog vi till Universeum. Mycket trevligt men sjukt hett! Men kul var det. Sen hem och fika och åt mat. Beställde onlinepizza men Phrom lagade mat och jag kan säga att vi nog gjorde ett nerköp. Dagen efter fyllde älskade Emeli 2 år! Hade kalas för henne och sen gick vi ut och åt. Åt på samma ställe som förra året. Och det är en fin tradition. Maten var supergod och portionerna var stora! För stora, men hellre det. Sen åkte vi raka vägen hem. Saknar dem redan!

Igår fyllde svägerskan år men vi hann tyvärr inte dit eftersom Felix spelade sin första fotbollsmatch. Det gick inge bra för dem. Hade räknat med det. De är nybörjare men de hade kul och det är huvudsaken. Och de är så jäkla söta så man blir knäpp. Och på hans skola har de börjat med pusslekar. Tjejerna jagar killarna och pussar dem och ja hela skolan är med på detta mer eller mindre. Jag dör ju nästan när jag hör detta. Jag är så glad att jag har ett skolbarn, det är så roligt. Kommer ihåg hur det kändes när jag var i den åldern. Oj vad kul det var och jag är så sentimental. Älskart!Ska väl skriva några ord om det här med bantningen med. Igår åt jag barer till lunch och middag. Gick ner. Men sen en pudding och fy fan säger jag bara! Försökte med en dryck idag och jag kräktes nästan. Kommer kanske att byta ut mål här och där men att gå på detta i tre veckor. Finns inte en suck! Men nej jag har inte gett upp tro inte det. MEN det blir på mitt vanliga sätt. Mindre portioner, bort med socker och massa motion. Det får ta tid och vi får väl se. Så ere!

Nu bilder:Och så lite mat med! ;)Nu 1,5 Greys i soffan! Puss!

På väg mot Götet

Håller på och packar för fullt. Vi ska bara vara borta i två nätter men det blir ju hur mycket packning som helst. Vi är iof fem personer som åker. Har inte hunnit med så mycket annat vettigt. Plockat en massa tvätt och tagit hand om barnen såklart. Felix kom precis hem så nu inväntar vi bara Kim. Han bör vara hemma om två timmar. Måste upp en sväng på vinden med och plocka ner omslagspapper till Emelis present.

Har gått ner ett kg sen i tisdags utan större ansträngningar. På måndag är det tänkt att jag ska dra igång med shakes och puddingar och allt vad det är. Vet att jag kommer att tycka att det smakar röven men jag ska försöka. Min förhoppning är att stå ut i tre veckor men det kommer jag antagligen aldrig att göra. Men med nån morot och frukt här och var så kanske det kan funka. Jag ska iaf ge det ett redigt försök. Som en kick igång. Jaja vi får väl se hur det går.

Har inte motionerat så mycket heller. Tog en riktigt lång promenad med Kajsa över stock och sten i onsdags annars har det varit dåligt. Men det ska det bli ändring på.

Nu har jag massvis att göra. Mycket ska hinnas med så vi inte kommer iväg försent.

Och tack för alla era rara och peppande kommentarer! Jag har visst världens finaste bloggläsare. Tack! ♥

Tisdagsångest

Ringde till dagis imorse och frågade om jag fick lämna kottarna ett par timmar och det räknade de med. Jag har ju femton timmar varje vecka som sen fylls på när jag jobbar. Det var riktigt skönt att vara själv ett par timmar och bara vara. Nu hade jag ju hundra grejer att göra men icke. Men att jag latat mig fick jag igen för. När jag hämtade barnen så var de trötta och griniga. Alice somnade ett tag så trött var hon. Men nu är hon vaken och igång. Lukas sitter brevid mig och diggar till musiken jag spelar♥

Idag känner jag mig som en nobody. Inte vatten värd! Ställde mig på vågen imorse och det var inte roligt. Nu är jag väldigt medveten om hur fet jag är och egentligen vägde jag inte mer än jag själv trodde men ändå, riktigt jävla mycket är det ju som ni vet! Egentligen borde jag operera mig det borde jag det är ju den bästa långsiktiga lösningen. Men jag som aldrig får tummen ur annars får ju inte heller ur den för att kontakta läkare. Och sen känns det ledsamt på nåt vis att det gått så långt. Men jag borde försöka ansöka om operation det vet jag. Beställde pulverdieter idag bara för att testa. Det kanske kan kicka igång så jag får pepp på att fortsätta. Nu vet jag att det smakar Pecka, men kanske kan vara värt att prova. Beställde inte så mycket ifall det absolut inte går att få ner.

Att jag har tillåtit mig själv att bli så här vidrigt fet. Gå runt med 30-40 kg fett på kroppen. Det är ju vansinne! Jag hoppas att mina barn aldrig behöver vara med om detta. Vi har trots allt rätt så bra gener när det gäller sånt. Fast kanske inte tillräckligt haha. Jag är hård här hemma. Hård med barnen och vad de äter. Här blir det inte fika i tid och otid fast mer nu på sommaren då men de äter inte mycket sött och gott men det gör däremot jag på kvällarna. Kim vill inte heller att jag köper hem nåt och han vill själv inte äta för han borde tänka på vikten. Det är då man känner sig än sämre. Om han ska tänka på vikten vad ska då inte jag göra? Stackarn att ha en sån fet tjej. Jag vägde inte ens femtio kg när vi träffades. Men visst då var man ung men ändå. Snacka om förfall. Och nej jag kan inte skylla på mina graviditeter. Jag gick ner alla kilon jag gick upp på en vecka med alla tre barnen. Men däremot så gick jag upp under mammaledigheten.

Men egentligen ska det ju inte vara så jävla svårt. Stäng munnen köna! Man lever inte för att äta man äter för att leva. Åh jag ska verkligen ge det ett försök det ska jag!

Snälla peppa mig (även fast ni vet lika väl som jag att det kommer att gå åt skogen)! Kram!

Hösten

Idag började Felix skolan igen. Nu är allt som vanligt igen, som det ska vara. Slut på lyxiga sovmornar, poolbad och annat mys! I år är det jobbigt att sommaren är över tycker jag. Men det är som det är och livet tar inte slut för att hösten tar vid. Felix första skoldag verkar ha flutit på smärtfritt. Han verkar nöjd.

Vet ni hur många elever det går på Felix skola? Ni kan nog knappt gissa. 22 själar! Det är en skola med två byggnader. I kärr går barn i F-2 och i Bäckhammar går 3-6:an. Så fast vi bor här får han åka 2 mil ner i skogen för att gå där med 21 andra barn. Och det blir färre. Ett par föräldrar håller på och ska ta sina barn till skolan i Gullspång istället. De ska förhandla om skolskjuts först. Några har redan flyttat dit. Allt detta för att de valt att lägga ner våra skolor här ute. Ledsamt är rätt ord för detta. Tanken är att felix ska gå där till november och då ska han börja i Bäckhammar ett år för att sen antagligen få börja i Björneborg. Men nu är det överklagat så det blir kanske inget med året i Bäckhammar. Men det hoppas jag, för en skola med 22 elever är ju nästan skrattretande. Denna skola är sårbar! Kommer det en flunsa så blir det tomt. Felix har förlorat minst två klasskamrater redan och kanske blir det 2-3 till. Då blir de 7-8 i hans klass.

Man vet inte riktigt vad man ska säga eller tycka om detta. Man blir trött och trött var jag redan. Slapp dag detta. Väntar på att Lukas ska vakna då blir det mellanmål. Sen tar jag med mig barnen på en promenad tror jag. Hittar på nåt kul för att höja denna måndagen i augusti.

Kräftlördag

Ännu en helg är över! Igår var vi och handlade jag och hun sen hade vi kräftkalas på kvällen. Det var mycket trevligt! De snaskade på bra. Själv åt jag vegetarisk tacopaj. Alice fick i sig en kräfta. Men det var med skräckblandad förtjusning. Hon var rädd för den och ja hon hade en show för oss andra. Helt omedvetet från hennes sida dock. Hon är så rolig den flickan. Helt fantastisk!

Imorse var det lite segt. Har haft en man som legat i sängen halva dagen. Våra gäster sov nämnligen över. Vi åt god frukost sen åkte de hem på förmiddagen sen. Annars har det varit en väldigt lugn dag. Felix har sålt lite jultidningar och jag har bakat en paj.

Imorgon börjar Felix skolan igen. Tvåan! Stort! Sen blir det ett avsnitt av The killing ikväll om jag orkar hålla mig vaken.

Här kommer lite bilder från senaste dagarna
Alice och Selma ser på Pippi
Jenny hade bakat en god tårta

Grått

Tittar ut och det ser ut som att någon har målat världen med blyerts! Grått grått och mera grått!

Idag knallade vi över till våran nya grannar jag, Lukas och Alice. Eller grannar och grannar, men de bor på samma gata några hus bort. Alice leker med dottern i familjen så det är verkligen superkul att de flyttat hit upp. Vi blev bjudna på god äppelpaj och sen fick jag se deras fina nya hus och barnen lekte. Lukas somnade direkt jag lade honom i sängen sen. Sen kom Kimpa hem tidigt och jag bakade en äcklig paj. Igår var vi hemma hos Larssson och fikade. Kul med lite umgänge mellan varven. Svårt att hinna med sånt.

Helgen går i familjens tecken. Imorgon blir det Kräftfest här med familjen och nästa helg drar vi till brorsan i Göteborg. Nåt att se fram emot!

Minsann

Nu är det bevisat de har KNULLAT! Kuken i fittan, kuken i fittan. Åh Daniel kom hit med din stora kuuk!

Nåt sånt sa de på P3 när Kim åkte bil med ungarna idag. Det var i början av programmet så han hann inte sänka direkt. Haha jäkla kanal. Jag tycker de är lite extrema på P3 tycker att en del av programledarna är rent jobbiga. Jag kan uppskatta kukhumor men då ska det vara roligt med. Felix sa att de hade sagt en massa äckliga ord.

Men ja tydligen är självaste kronprinsessan gravid. Grattis säger vi! Men jag är redan trött på skriverierna! De täcker halva Aftonhorans websida.

Nu ska jag nog gå och fjäska för hun! Vill gärna se ett avsnitt av The killing, sen blir det nog sängen.

Kram på er!

Hemma!

Ni vet att jag är en drama queen va!? Det är jag! Tyvärr ska jag säga. Drömde att Cocos kom hem och sen vaknade jag vid fem imorse av att nån pep och det var Cocos som kom hem. Jag sprang ut på altanen och bar in honom. Han pep och höll sig vid mig i två timmar. Pep och kelade och åt om vartannat. Åh vad glad jag blev. Vi kramade och klappade honom jag och Kim imorse. Och Felix och Alice skrek av glädje när de såg honom imorse. Min gissning är att han suttit i ett träd eller nåt för han var lite smutsig och väldigt hungrig och alldeles för tillgiven för att ha varit borta "frivilligt".

Nu avslutar vi detta med Cocos, drama drama drama!

Puss!

Vet att jag är lite knäpp

Blir inget roligt inlägg detta. Är inte alls på nåt humör. Har jobbat på en nytt ställe och det funkade bra men man blir väldigt trött. Det tar på krafterna faktiskt. Kom hem och möttes av en skrikandes Lukas. Han skrek och skrattade av lycka och jag fick hur många kramar som helst. Det var underbart! Fick i mig lite mat och badade Lukas och fixade innan barnen skulle sova.

Annars sitter jag och saknar Cocos och det blandat med trötthet gör att jag gråter tills det är svårt att andas. Inser att det kanske verkar löjligt men det bjuder jag på! Funderar på om ett år var allt vi fick med den underbara kissen. Känns ledsamt, det räcker med att vi förlorade hans mamma för ett halvår sen. Vill inte bli av med ännu en katt.....Svårt att hitta en vackrare katt! ♥

Cocos

I natt fick jag en förnimmelse om hur det känns när man inte får sova. Fy fan vad jag lider med alla som får sova för lite. Det är riktigt jäkligt. Kommer ni ihåg för ett år sen eller mindre när jag hela tiden bloggade över hur dåligt jag sov?? För det skrev jag verkligen om hela tiden. Nu kan jag verkligen inte klaga, barnen sover som små änglar och jag med och det är ljuvligt! Men inatt vaknade både Lukas och Alice. Alice ville ha välling så jag ställde mig på en stol och klippte upp en ny förpackning och ville grina. Det gör jag när jag inte får sova.

Gick upp tidigt som en zombie och sen ösregnade det när vi gick till dagis. Vill bara gå och sova men jag ska jobba tre långa dagar nu.

Cocos är borta! Det är ledsamt och jobbigt. Tyra har varit borta i flera veckor men det bekommer oss inte för så gör hon varje sommar. Men Cocos kommer in varje kväll och skriker och kelar och sover mellan våra kuddar. Kim tror att han kommer tillbaka men jag har ingen bra känsla. Men jag hoppas!

Snälla söta lilla katt kom tillbaka!


Lugna söndagspuckar

Söndagmorgon i huset. Lugnt, så lugnt så jag kan sitta med musik och blogga lite. Barnen leker nöjt. Sambon ligger och sover med migrän. Stackarn! Igår var det en stor dag här på Bläckhornet. Lukas flyttade in i sitt nya rum. Han var mycket glad till en början och han och Alice flyttade in alla hans leksaker med stor entusiasm. När han insåg att han skulle sova middag i sängen så skrek han högt men vi gick in och sa att han skulle lägga sig och det gjorde han och sen sov han ett par timmar. På natten med. När han fick kvällsvällingen knallade han av ren vana in till oss men sen sov han så gott så. Vaknade imorse runt fyra-fem men jag gick in till honom några ggr och han somnade sen om och vaknade runt åtta imorse.

Jag saknade hans söta små andetag när jag lade mig igår kväll. Men det är skönt att ha fått tillbaka sitt sovrum. Nu kan man läsa en bok på kvällen och se på film och tv därinne. Det bästa är att jag och Kim kan se olika saker på tv utan att behöva argumentera om vems tur det är att välja. Vi har ett litet hus men vi får faktiskt plats känner jag nu. Barnen har ett varsitt rum och alla andra ytor funkar de med. Ja det funkar faktiskt.

Planerna för den här dagen är att åka och handla, sen kanske till ÖB och på boxermeet. Men vi får väl se vad det blir. Nu kom han upp mannen så jag ska ta en dusch, sen far vi.

Vad gör ni denna molniga söndag?

Fredagsnöje

Sitter och slöar och lyssnar på underbara Adele. Felix är ute och cyklar och Alice och Lukas sover. Felix har haft två kompisar här på förmiddagen så det har varit drag. Tog med dem och köpte glass och sen badade de och Alice i poolen. Det var 15 grader varmt (eller kallt). Jag stod och tittade på dem och kunde inte låta bli att skratta åt dem. De såg så roliga ut när det skuttade omkring och skrek. Men de var i ett tag iaf. Blev lite konflikter och när jag tröstat Felix och skulle ta hans tallrik för att lägga på mat så råkade jag slå den på ögat på honom. Dumt dumt, man gör sitt bästa men det blir jäkligt fel ibland haha.

Så nu är det lugnt i huset och jaf njuter i fulla drag ska ni veta. Min käre sambo ska åka och klyva färdigt veden direkt efter jobbet. Roligt fredagsnöje säger jag! Vet inte alls vad vi ska roa oss med i eftermiddag/kväll. Känner mig lite trött och bara tanken på att laga middag sen känns blä.

Lägger in lite somriga bilder för att förhöja mitt humör


Kräftfest på altanen augusti 03


Gotland 04


Farfars gamla stuga 05


Åh vad jag älskar den här bilden! Finaste fina ♥
Tvättäkta toffelbränna det är riktig sommar det!


Några av de bästa i mitt liv

Jag inser att jag inte varit någon bra vän sista tiden. Jag har knappt ringt mina vänner eller hört mig för hur de har det. Man lever sitt liv och man lägger ut allt på bloggen ja det mesta iaf. Mina vänner läser det och ser att jag har det gott eller inte men jag då? Det är så att jag skäms. På djupaste allvar. En dålig vän är det sista jag vill vara. Jag har världens bästa vänner och jag vill aldrig försaka dem! Men jobbet tar tid och familjen. Nu i semestertider har varenda dag varit uppbokad och gått av sig själv. Men jag har inte ens hunnit grilla med nån av mina vänner, skandal! och nu är det höst. Could it be anymore depressing?

Natten till igår drömde jag en mardröm om en av mina närmaste vänner. Tänkte på drömmen då och då under dagen, den var hemsk och åh vad jag grät i drömmen. Vi var ute på stan hon och jag. Hon var gravid och väntade tvillingar. På något sätt hamnar vi på sjukan och hon blöder i buken. De öppnar upp henne för att se hur illa det är- Jag får se att det är en massa blod överallt och det ser omöjligt ut som att det lever två foster i hennes kropp, men kanske det ena kan överleva. Läkaren kommer och denna står i en dörröppning och gråter. Jag förstår att det är kört och jag gråter jag med. Jag ringer henne sambo och säger att hon är sjuk. Är det så illa så jag måste ställa in mina planer för kvällen säger han? Vet inte vad jag svarar med något i stil med att han kan ställa in en del framöver. Tror att denna drömmen handlar om mitt eget dåliga samvete (om den nu handlar om nåt alls vill säga....)

Fy fan för mig! Jag kommer tillbaka. Jag älskar er och jag bryr mig om er. Tro aldrig nåt annat!

hush baby, speak softly, tell me I’ll be sorry that you pushed me into the coffee table last night so I can push you off me

Är rätt slut! Har jobbat hela dagen och sen hem och hämtade mina egna barn och lagade middag. Sen hade vi filmmys med barnen en timme. Nu ligger två och den tredje duschar. Sen ska jag och älsklingen se en film eller serie. Han har tom köpt hem lite godis. Jag bad honom om det. Har haft en ganska tuff dag på jobbet idag. Har ju tystnadsplikt och kan inte yppa något. Men jag kan säga att det var många barn och ingen som lyssnade. Det var jobbigt när föräldrarna kom för att man inte kände att man hade koll på läget. Hatar sånt! Vill ha uppdiktat och struktur. Funkar inte att jobba med barn utan det om ni frågar mig. Ska jobba imorgon med. Har kort dag men misstänker att jag kanske får stanna kvar. De är två personal på 18 barn till mellanmål, ja ni hör ju själva.

Ibland undrar man vad man håller på med! Jag älskar att jobba så det är inte det. Men imorse t.ex jag väckte barnen och sen iväg med dem alla tre själv. De var trötta och sega och sen till dagis med dem. Sen iväg och ta hand om någon annans barn sen hem igen. Jag vill jobba och måste jobba. Men det är ju barnen som kommer i kläm. Nu trivs mina barn väldigt bra på sitt dagis/fritids men ändå. Det bir långa dagar. Man tröstar nån annans barn fast man vill hem och krama sina egna.

Nu är jag trött, blir tv med hun!

En helg i augusti

Helgen är över likaså Kims semester med. Idag är allt som vanligt igen, ja nästan iaf saknas bara att skolan börjar. har det ganska soft idag. Just nu sover Lukas och Alice fick se en film efter lunchen, Felix är hos en kompis. Jag sa till Kim att vi tar det popcorn (lugnt alltså), detta hörde Alice så jag fick poppa popcorn till henne. Är ruskigt trött, men tänker inte lägga mig ner. Nu får det vara slut på latfasoner. Har iaf tvättat och varit ute med barnen på förmiddagen.

I helgen har vi hängt med brorsan och hans familj samt mamma. De kom på fredagkväll och då var de här och åt, sen på lördagen var vi på Sannabadet. Köpte med kinamat på vägen hem och fika på det och lek i trädgården och igår tog vi en lunch hos mamma. Sen åkte de hem. Undernbart är kort! Men antagligen så ses vi mycket snart igen.

Annars händer det inte så mycket. Har inget alls inplanerat denna vecka. Mjukstart skulle man kunna kalla det, kanske även småsegt men lika glad är jag för det :)


Klamrar livrädd för att tio minuter senare åka själv i forsen hur länge som helst. Då fick vi inte hålla i henne


När alla vännerna gått hem, när festen är slut för längesen

Man ligger ensam i sin säng åhåhåh när alla vännerna gått hem.

Idag var jag riktigt sugen på att åka iväg på fest! Sitta och dricka några glas vin och skratta och sen dra ner på Torgfesten. Har nog aldrig varit så sugen förut. Har umgåtts med brorsan i två dagar nu och när de åkte hem till mamma igen så blev det så tomt. Det är ju sällan tyst och lugnt här hemma när barnen är vakna men det kändes ändå lite dystert så där som det gör när gäster åkt hem och det blir tyst(are).

Sen tror jag att det handlar om sommaren. Man umgås och myser till sena kvällen. Och det är fullkomligt underbart! Tiden spelar liksom ingen roll och man kanske har semester. Det är lätt och trivsamt att leva helt enkelt. Man längtar ett helt år och sen är den äntligen här för att bara stanna i några veckor. Den är underbar och underbart är kort. Jag ser hur det blir mörkare och mörkare på kvällen och syrsorna spelar så högt att jag stänger sovrumsfönstret på nätterna. Det är det första tecknet på att den håller på att ta slut.

Jag har alltid tyckt att varje årstid har sin charm och det tycker jag fortfarande. Men jag vill verkligen inte att den ska ta slut denna gång. Det gör mig nästan ledsen när jag tänker på det. Det är så att jag känner tårar tränga fram. Alla dessa vackra sjöar som blir kalla coh så småningom fryser till is. Poolar som monteras ner och plockas in, altandynor som läggs på vinden, bikinidelar som slängs in i garderober och uteblommor som slängs på komposten.

Fy jag tycker att det är så ledsamt, i år vill jag verkligen inte att det ska ta slut.....

This morning, you wake, a sunray hits your face smeared makeup as we lay in the wake of destruction

Upplever en underbar morgon. Har nämnligen sovmorgon idag och börjar jobba klockan tio idag. Det är så roligt att jobba. Och det är härligt att komma hem oxå. Längta lite! Har jobbat i två dagar och efter jobbet i måndags så åkte vi till svärfar och grillade. Igår åkte vi och handlade sen hem och där somnade jag på soffan en timme. Är inte van att jobba och hade öppnat så jag var uppe innan fem på morgonen. Inget jag är van med om man säger så.

Nu sitter jag här med hög musik i lurarna. Alice sitter framför Bompa och då och då ropar hon saker till mig. "Nu är det den här filmen mamma, jag äääälskar den här filmen". Felix sitter framför sin dator och storfis och lillfis sover fortfarande. Min man suddar på nätterna och Lukas har nog fått feber. Han låg och babblade ett bra tag inatt och när jag kände på honom var han väldigt varm. Men glad! Kim gav honom en flaska välling för att han skulle kunna somna om och en supp. Och han böev så lycklig när han fick se pappa hängandes över sängen. Sen somnade han. Han är så förbannat skön nu, härlig ålder oj oj vilken stjärna! Jag är så lyckligt lottad. Åh vilka fina barn jag fick!

Kim sköter sig bra här hemma med. I måndags hade han sex ungar här eftersom Felix hade tre kompisar här hela dagen. Men sånt är inget som stressar honom. Han funderar på att åka till Ikea med alla tre nån dag. Bara en sån sak! Sen när jag kommer hem har han sorterat i frysen och dammsugit och fixat. Älskar honom så det värker i kroppen!

Läser på aftonbladet om en konduktör som slängt av en elvaårig flicka från tåget. Hennes syster hade biljetterna men befann sig på toan när biljetterna skulle kollas. Flickan talade nästan ingen svenska heller så hon kunde ju inte förklara sig. Men det spelar ingen roll tycker jag. Vem fan slänger av en liten flicka så där?? Nu är hon försvunner och jag hoppas innerligt att de hittar henne helskinnad. Idiot!

Och Norge kan jag inte ens skriva om. Det finns inte ord och inte tillräckligt med tid. Men att läsa om hur ungdomar hittas mördade hållandes varandras händer. En sån sak får mig att vilja kräkas! Att någon kan tro på något så mycket att den offrar människor. Att göra det övergreppet, att ta livet av någon eller massvis med människor. Först lever man och har det bra och sen så väljer nån att avsluta ens liv. Varje liv har en massa anhöriga och kompisar som drabbas. Deras älskade barn är borta och kommer aldrig mer igen. Det går inte ens att greppa, det gör inte det. Jag orkar inte....jag kan inte. Jag är själv mamma åt tre barn. Och för blödig för att ens tänka på det.


Kommer hem och finner fem barn i Felix säng. De lyssnar på musik och bedömmer låtar med plus och minus ♥


Hallon e gott!


RSS 2.0