Cocos

I natt fick jag en förnimmelse om hur det känns när man inte får sova. Fy fan vad jag lider med alla som får sova för lite. Det är riktigt jäkligt. Kommer ni ihåg för ett år sen eller mindre när jag hela tiden bloggade över hur dåligt jag sov?? För det skrev jag verkligen om hela tiden. Nu kan jag verkligen inte klaga, barnen sover som små änglar och jag med och det är ljuvligt! Men inatt vaknade både Lukas och Alice. Alice ville ha välling så jag ställde mig på en stol och klippte upp en ny förpackning och ville grina. Det gör jag när jag inte får sova.

Gick upp tidigt som en zombie och sen ösregnade det när vi gick till dagis. Vill bara gå och sova men jag ska jobba tre långa dagar nu.

Cocos är borta! Det är ledsamt och jobbigt. Tyra har varit borta i flera veckor men det bekommer oss inte för så gör hon varje sommar. Men Cocos kommer in varje kväll och skriker och kelar och sover mellan våra kuddar. Kim tror att han kommer tillbaka men jag har ingen bra känsla. Men jag hoppas!

Snälla söta lilla katt kom tillbaka!


Kommentarer
Postat av: Emma

Dåligt med sömn är fasen aldrig kul! Och så håller jag tummarna för att din lilla katt kommer hem igen hel och oskadd. Dom små liven är så sårbara.

Kram

2011-08-15 @ 20:04:54
URL: http://efager.blogg.se/
Postat av: Maria

Nej det är hemskt! Tack så mycket Emma! Längtar efter honom som bara den :(

2011-08-15 @ 21:22:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0