Paradise

Ännu en underbar dag! Och än är den inte slut. Felix följde med en kompis till ishallen och sen hem för lek, Alice sover hos farmor hon var på väg hem men ångrade sig och blir kvar en natt till. Lukas sover middag nu och lunch, disk och plock är avklarat. Kim jobbar med rördragning i garaget och jag sitter här. Sen blir det de sista två avsnittena av Den som dräper. Och inget som stör, rena paradiset om ni frågar mig!

Igår åkte vi till farmor i Mariestad där blev vi bjudna på god lunch. Sen åkte vi till Karlsson samt bytte Lukas skor som han fick i julklapp. Sen fick han sig en välbehövlig klippning med lillkillen. Och jisses vad stor han blev! Helt plötsligt ser han ut som tre! Min lille fis! Sen åkte vi till Donken och intog middag och sen till Dennis som fyllde år. Han fick en likadan underbar filt som jag har. Karlsson är som ett litet Ullared I´m telling you! Det bjöds på tårta och fika. Alice följde med farmor hem och sov och vi andra åkte hem och lade de andra två kidsen.

Imorse väckte Lukas Kimpa på ett roligt sätt. Han hade bajsat och ja det var en del så han kom med en kotte i handen och sa här pappa, Kim flög ur sängen kan jag säga. Sen började han en sanering av lillen och sen soffan. Men nu vet vi att den klarar en lättare tvätt som tur är. Har skrattat en del åt detta idag. Kim var traumatiserad haha. Han får man fan sparka ur sängen, eller komma med bajs det funkar det med tydligen :)


Hår hade han ju om man säger så








Köpte en pall som vi ska förvara filtar i. Ville egentligen ha en mindre modell med bara en stjärna på. Vet inte alls om jag egentligen gillar den alls.....svårt! Vad tycker ni? Ful eller okej?


Kommentarer
Postat av: TereseMammaTillSelma&Harry

Jag tyckte den var snygg :)

2011-12-29 @ 21:50:53
URL: http://Terese87.blogspot.com
Postat av: Maria

Tack! :)

2011-12-30 @ 19:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0