2/3 sjuka kids

Åh de blev visst sjukare än jag trott. Lukas är pigg och glad hela dagarna men hostar och snorar. Men när han ska sova på kvällen så börjar det. Vaknar runt tiotiden och yrar, hostar och snorar. Sen mitt i detta kommer Alice som oxå är risig upp. Varm som en kamin och tror att det är morgon. Hon ville att jag skulle ligga brevid henne i sängen. Det vill hon aldrig annars. Gav henne en supp och låg där en stund men hon somnade aldrig om. "Mamma du kan ligga i min säng så går jag upp och bygger pussel". Vi gör så vissa mornar när hon vaknar tidigt. Då ligger vi och myser i hennes säng tills hon tröttnar och går upp och leker brevid mig. Natten till idag kom hon uppkutandes och skrek jag vill inte, jag vill inte och sen sprang hon och skulle in i pannrummet. Fick bära henne tillbaka till sängen innan hon hann väcka de andra. Alice gick och lade sig 18.15 idag så trött var hon, trött och sjuk.

Annars har det varit en mycket lugn dag. Felix har lekt med en kompis hela dagen. Först hos kompisen och sen här. Jag har varit och handlat en massa mat på soop. Kim har satt upp alla ytterväggar och isolerat färdigt. Alice och Lukas har lekt här hemma. Sen såg vi tre äldsta i familjen på mello såklart. Ganska blekt idag måste jag säga. Min favorit var nog Borg. Farmor har varit förbi en sväng oxå. Hon har varit i Dalarna en vecka och svängde förbi här på hemvägen.

Nu ska jag nog hoppa i sängen så jag iaf får några timmars sömn inatt. Kommer bli en del vakentid gissar jag på men men så ere.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0