Offline

Vårat modem har gått sönder. Det hände när Kim klippte strömmen fram och tillbaka förut. Sitter hemma hos morsan. Hon har bjudit på middag och kidsen har fått bada. Passade bra eftersom vi inte har något varmvatten hemma. Kim är hemma och reglar upp nya väggen.

Igår var vi i Karlstad och såg på Trassel. Supersöt film! Var häftigt att se i 3D. Innan dess tog vi en burgare på donken och efteråt fick Felix strosa runt på Toys r´us där han köpte lego. Sen ytterligare två grejer på Maxi. Sen hem där farmor var barnvakt åt Lukas. Alice var hos farfar. Riktigt härlig dag. För Felix blev det som julafton. Full uppmärksamhet av två föräldrar och tre legogrejer med sig hem, plus bio och godis. Härlisch!

På kvällen blev det melodifestivalen och jag tyckte att rätt låtar gick vidare utan tvekan! Swingfly hade en härlig låt. På fredagen drog jag hem till Charlie. Där bjöds det på fika och sen hämtade jag hem mina partyliteprylar. Taxibussen glömde mig dock så jag fick ringa och fråga varför de glömt mig efter en kvart eller så.

Hörs om några dagar då! Pöss!



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0