Tidiga mornar och sjuka barn

Dagen började tidigt idag då Alice väckte mig halv sex. Nu sitter hon i badet. Natten har varit okej efter klockan tolv. Lukas vaknade och somnade hela tiden från halv tio. Vaknade pratade lite för att sen somna och sova fem minuter och sen började det om. Sen bajade han givetvis ner sig och när jag skulle byta på honom kände jag att han var varm som en stekpanna. Gav honom en ny blöja, supp och en flaska välling och sen sov han gott. Kände på honom nu och han är fortfarande varm och han hostar och snorar men det har han gjort några veckor nu. Men han var helt rödmosig igår så jag kände på mig att han kunde bli sjuk. Alice är inte heller helt kurrant. Hon somnade runt halv sju igår och var oxå röd och varm. Försökte att se Dumma mig med barnen men det slutade med att jag gick in och lade de små och sen satt Kim och Felix kvar och tittade. Det har kommit ut bensinångor i garaget med. Det har varit okej i ett par veckor men sista tiden har jag känt att det luktat värre och värre. Vi har ju haft värme därinne så en bensindunk till båten har expanderat och släppt ut ångor. Försökte att se BB därinne men när det började sticka och bli torrt i munnen så gick jag in. Det är ju farligt det där. Har vädrat ut nu så jag hoppas att det är okej tills Let´s dance ikväll. Är det inte det så får det bli att sitta inne utan tv. Jättekul att vara utan vardagsrum.....not!

Verkar inte som att det händer nåt roligt i helgen trots allt. Kanske lika bra eftersom barnen är sjuka. Men segt ändå hade hoppats så. Ser iaf fram emot söndagen!

Trevlig helg på er!

Kommentarer
Postat av: Charlie

Vad va det ni skulle ha hittat på? :)

2011-02-25 @ 08:24:54
Postat av: Maria

Brorsan och hans familj skulle komma hem. Men jag vet inte om de gör det eller ej. Låter kanske inte så festligt men för mig var det stort. Saknar dem speciellt lilla Emeli :)

2011-02-25 @ 08:50:41
Postat av: Sara

Vilken osis ni har med sjukdomar hela tiden=/ hoppas att alla är superpigga snart och att våren kommer med stormsteg samtidigt=)

Ha en fin helg!!

2011-02-25 @ 09:20:39
Postat av: Maria

Sara: Ja lite oflyt på den fronten. Men det verkar vara milda varianter som tur är. Ha en fin helg ni med! Kram

2011-02-25 @ 15:28:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0