Talkin´ 2 Myself

Jisses vilken dag! Alice väckte mig runt halv sex någon gång. Masade oss över till soffan där vi slöade ett tag. Efter frukosten åkte Kimpa iväg till Karlstad för att shoppa grejer till bygget. Själv gav jag mig på någon sorts dammtorkning. Torkade lister, under diskmaskinen, alla skåp i köket och såna ställen. Alice hade en del hyss för sig vilket iof var mitt fel eftersom vi inte hade gått ut. Lukas låg och sov och jag ville inte lämna honom inne själv. Hon bytte kläder säkert fem gånger. Första gången hade hon Felix kläder inklusive kallsonger under. Hon drack mjölk ur paketet så det rann överallt. Ändå hade hon ett eget glas på bordet. Hon vräkte ur varenda plagg i lådorna i sin garderob, hon krånglade med katterna, förstörde Felix tv-spelskonsoll genom att stoppa ner lego i den. Så nu får Kimpa skruva isär den innan det kan användas igen. Kladdade clementin på dvdskivor. Ja listan kan göras lång faktiskt. Jag stod och skrubbade och kände mig både ledsen och trött. Ändå är jag "bara" hemma. Sen hatar jag när Kim är borta just på helgerna. Man vill ju att helgerna ska vara lite extra. Man ska kunna umgås och göra lite roliga saker tillsammans. Nu blir man sittandes själv med barnen och allt som ska göras. Ingen höjdare alls. Sen krånglar hon väldigt med maten nu. Hon äter riktigt rejält med frukost men sen ger hon sig. Lunchen smakar hon inte ens på. Men en kvart efter maten är intagen (som den inte är i hennes fall) tjatar hon om att hon är hungrig. Och hon vill ha smörgås och clementiner mm. Hon äter hur många som helst hela tiden. Sen har hon pratat om att hon haft ont i magen i flera dagar. Hon säger även att hon ska gå och kräkas och så går hon till toan och ulkar. Insåg att hon vuxit fyra cm sen i höstas, inte konstigt att hon smalnat av eftersom hon vuxit så mycket och knappt äter alls. Men jag tjatar inte jag låter henne hållas. Är ju ingen treåring som svälter ihjäl i Sverige och hon får ju i sig en del ändå. Men det är töligt!

Sen kom Kim, Rickard, svärfar och hans dam och vi åt budapestbakelser. Sen åkte vi och hämtade Felix som var på kalas hos en kompis. Köpte mat i kiosken som bytt ägare. Äntligen kanske det går att handla där igen. Har inte köpt pizza där nere på säkert två år.

Nu sover både Lukas och Alice som båda skippat att sova på eftermiddagen. Ska snart lägga Felix sen blir det kväll i soffan!

Förlåt att jag gnäller på dig Alice. Mamma älskar dig gumman!





I storebrors kläder


Ombyte pågår




Nu jävlar ska här byggas. Kanske riva nån vägg med. Looking forward!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0