And it sick that all this battles are what keeps me satisfied

Idag tog vi verkligen sovmorgon. Jag pallrade mig förvisso upp strax efter åtta och då sov alla andra. Nu ör det vi som försöker vända rätt barnen lite här hemma. Idag fick vi faktiskt i säng dem i tid. Men men sommartider är sommartider. Men när jag inte får i mig frukosten förrens närmare halv elva på förmiddagen blir jag nästan deprimerad.

Åkte in till stan och hämtade passen. Jordens kö inne hos polisen och säkert 30 grader inne i rummet och två otåliga kids men men det gick det med. Men sånt där stressar mig. Vill inte att barnen ska störa för mycket. Jag vet att barn har en förmåga att göra det. De låter en del och springer. Jag bryr mig inte så mycket när andras barn gör så men tycker att det är jobbigt när mina barn stör. Man får ju onda ögat ibland. Hur hanterar ni såna situationer? Tycker ni att det är jobbigt eller låter ni dem hållas? Kim är mycket lugnare än mig och skäms inte alls på det viset.

Sen hem och lagade mat och bakade muffins. Har fått receptet av min kompis men får det aldrig bra. Idag var de alldeles för kletiga. En del av smeten var alldeles för lös. Hur gör man Mia? Ska man köra längre tid på en lägre grad?







Nu sitter jag här och Kim ser på film. Han erbjöd sig att se SATC 2 men jag sa att det behöver vi inte. Du kommer inte att gilla den så han fick kontroll över tv:n. Funderar på att joina honom. Annars är jag inne i en läsperiod. Håller på med Varför gråter inte Emma, sen blir det En flickfotografs bekännelser. Så det får nog bli bok ikväll.

Hur spenderar ni sommaren?

Kommentarer
Postat av: Sara

Har också läst dom böckerna nyligen! Emmas bok är hemsk och åt Bingos skrattade jag högt flera gånger:)

2011-07-23 @ 00:06:24
Postat av: Maria

Ja den var verkligen hemsk. Vilken jäkla grej! Hur klarar man av nåt sånt? Bingos ser jag fram emot, ska börja ikväll. :)

2011-07-23 @ 17:23:53
Postat av: Marie

Jag läser också "varför gråter inte Emma", jag grinar som en stolle varje kväll jag läser, ändå kan jag inte sluta. Kramar

2011-07-23 @ 20:47:17
Postat av: Maria

Ja samma här. Men det är väl en skräckblandad förtjusning på något vis. Man vill ändå veta och läsa. Jag söker mig alltid till det mörka. Har läst ett antal cancerbloggar t.ex. Det finns nåt spännande och tragiskt men ändå så mycket hopp och framtidstro på något vis.

2011-07-23 @ 21:02:10
Postat av: Mia

Grädda färre på samma plåt. Det blir bättre om man tar färre formar på samma plåt. Trodde jag var smart å körde dubbel sats, å knödde på 10 muffins på samma plåt men det blev bara deg i mitten.

Kram

2011-08-04 @ 09:47:15
Postat av: Maria

Åh tack! Testar det nästa gång!

2011-08-04 @ 17:00:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0