Äventyrslandet

Det är semester! Och jag tror nästan att bloggen tagit semester den med. Nej då men dagarna går fort och man ska hinna med så mycket som möjligt. I måndags var jag i Deje och träffade tjejerna, i tisdags åkte vi till Hova riddarvecka. Barnen lekte och var så nöjda så. Åt blaskigt potatismos och köpte fudge för 50 kronor (fick 10 små bitar), dyrt! Kameran var totalt urladdad så jag kunde inte ta några kort. Men barnen var mycket nöjda. Åkte hem och åt pizza efteråt. Min första pizza på säkert tre månader, den smakade bra. Igår tog jag med barnen till lekparken, Kim mekade med bilen men mötte sen upp oss och vi gick och köpte glass. På kvällen kom svärmor och svågern hit och vi grillade.

Idag åkte jag vi in och fixade pass på morgonen sen hem och hämtade Felix och Alice och sen åkte vi till Äventyrslandet nere i Götene. Det var ganska kul. Lite bonka och ofärdigställt kan jag tycka men barnen var nöjda och det är ju huvudsaken. Vi åt en god lunch där och barnen lekte och hade roligt. Kim fick huvudvärk när vi skulle åka hem och blev sängliggandes i två timmar. Säkert på grund av väderomslag, sjukt egentligen. Fixade middag åt kidsen och nu ligger de alla utan Felix.

Morgondagen vet jag inte alls vad den bjuder på. Tror att det ska bli dåligt väder. Men på lördag åker jag till Göteborg med några kompisar. Till veckan ska vi ut på en tripp med vagnen. Hade bestämt oss för ett resmål men ska kolla lite på vad det ska bli för väder. Inte roligt om det regnar en hel vecka när man bor i vagn. Men jag är hoppfull! Sen veckan efter det bär det iväg på en kryssning till Riga. Så mycket ska hinnas med som sagt. Härligt att det äntligen händer något.












Stod och väntade på att Felix skulle komma åkandes i linbanan. Men plötsligt stod han brevid mig i tårar och sen kom Kimpa åkandes så jag hann inte riktigt med. Men han är myran över sjön.












Hopp hopp




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0