But you´re either getting lazy or you don´t believe in you no more

Åh idag är jag på sällsynt dåligt humör faktiskt. Känner mig irriterad och sårad och allt annat. Riktig bitterfitta faktiskt! Men sen tittar jag på mina barn och då inser jag hur lyckligt lottad jag är. Inget annat spelar längre någon roll. Jag får inte glömma det. Men ibland tar andra känslor över tyvärr. Har haft fem barn här idag men nu är det bara fyra kvar och lilleman sover så det är lugnt och skönt.

Men rent allmänt det här med livet. Fan vad svårt det är ibland! Man kämpar och kämpar men når inte fram. Som att cykla i uppförsbacke och motvind samtidigt. Huset gror igen, pengarna räcker aldrig till (ska köpa ved, tank, semester, laga bilen, duschkabin) bara för att nämna några saker. När man är klar med något är det bara att börja om. Men jag ska inte klaga det ska jag inte, jag är nöjd över det liv jag skapat åt mig. Jag är snart trettio år och jag har hunnit med en hel del faktiskt. Skaffat mig en utbildning, tre barn, hus, man och är klar med det mesta och nu är det bara att fortsätta leva och ha det gott.

Kanske en trettioårskris på ingång? Nej det tror jag inte men jag har en förmåga att bli lite låg inför födelsedagar och jular. Vet inte varför. En gissning är pappa. Mycket av dessa dagar har handlat om honom och nu kommer han aldrig mer vara med. Det här är inte heller nån nyhet, han har varit död i fyra år. Jag fixade det bra men på födelsedagen kommer det tillbaka och ingen förstår mig. Tårarna är hela tiden nära idag och jag har redan bölat tre ggr idag. Waterworks yes!

Kommer inte igång med nåt arbete här idag heller. Jag ska planera, handla, städa, plocka tvätt och fixa inför morgondagen men allt står still. Att fylla år är totalt överskattat. Det kostar bara massa tid och pengar!


Kommentarer
Postat av: jeanette

Jag förstår att det känns tomt och tugnt utan din far, och just vid dessa tider som du skrev blir man påmind om dem för att det är då familjen blir fokus.

men han finns alltid nära dig, i ditt hjärta. Gråt några tårar och minns honom med glädje och låt honom vara en del av din dag ändå.

Många kramar till min röösan

2011-07-02 @ 16:54:47
Postat av: Maria

Tack hjärtat! Puss!

2011-07-02 @ 18:14:58
Postat av: Anneli

Din pappa är aldrig längre bort än att du kan prata med honom! Säg vad du vill till han, precis som om han skulle va där i egen person, det gör jag ofta till mina nära och kära som är borta. Det känns fånigt i början kanske, men det känns skönt efteråt! kram! och ha en trevlig födelsedag! Grattis i förskott, ifall jag glömmer att gratta! Kram igen!

2011-07-02 @ 23:02:04
Postat av: Maria

Anneli: Du har så rätt så. Tack!

2011-07-05 @ 19:20:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0