Weak as I am

Vet inte vart jag ska börja. Jag är så arg och ledsen! Och jag kan inte ens berätta varför. Eller kan jag väl egentligen men jag vet inte riktigt hur det hela gått till än så jag väljer att hålla tyst. Men om det är som jag befarar så kommer jag shout it to the world! Stundvis så är jag lugn och tänker att det nog inte är nån fara och nästa sekund blir jag så förbannad så jag skakar och vill börja gråta.

Sen ringer jag till en kompis som berättar om en massa barn som blivit hundbitna. Och då blir jag ännu argare. En tioårig flicka som blev biten i låret av grannhunden och en fyraåring som fick ett bett over kind och huvud av en stor leonberger helt oprovocerat när den gick förbi. De fick åka in akut och tejpa. Vad fan är det för fel på folk? Bara hoppas att ägarna tar sitt ansvar och låter hunden få somna in. Såna hundar kan man inte ha och eftersom man inte kan avliva ägarna så får man ta hunden istället (skämt åsido). Jag skriver med sarkasm och ironi när jag skriver. Det hoppas jag ni förstår!?

Har förövrigt jobbat idag och det gick så bra så. Kom hem tidigt och ska snart hämta hem mina älsklingar. Anledningen till att jag inte gjort det än är för att Lukas ligger och sover middag på förskolan så jag väntar en stund till tills han vaknat. Annars hade jag redan hämtat dem. Längtar så efter dem!

Sitter och spelar hög musik, det är rena terapin för mig. Jag peppar mig själv inför vad som komma skall! Det kan behövas om jag säger så.

Ikväll ska jag ut med tjejerna! Och nej Kim har inte varit otrogen om någon nu trodde det :)

Har fått in äckliga skalbaggar i huset. Imorse ramlade en ner på köksbänken. Andra på en vecka. De är skitstora! Tror det är oxbaggar eller vad de nu heter.







Jsg inser att den inte ser stor ut, men det är den kan jag lova! Imorse när en ramlade ner så tänkte jag att det var en fågelunge eller råttbebis för den låg på rygg och kravlade så jäkla stora är de. Jag är inte rädd för kryp, men till och med jag reagerar. När jag kom hem låg den på golvet och såg död ut, jag räddade honom naturligtvis som den sanna djurvän jag är haha.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men snälla nån, vad är det som har hänt? Eller vad är det som kommer hända? (du har mitt jobbnummer och nallenummer...)

Fattar inte att det inte ställs krav på dessa hundägare som inte har koll på sina hundar. Har börjat bli smått rädd för hundar jag inte känner. Och att de inte kopplar dem heller! Förbannat.

Lägg något bredvid på fotot så blir det lättare att se hur stora de är, men jag tycker att de ser ut att vara minst 2 cm långa... ush!

2011-07-06 @ 14:16:20
Postat av: Maria

Kan berätta för dig om du vill men tar det inte här på bloggen.



Nej jag vet jag är oxå lite hundrädd. Man vet ju aldrig hur en hund man inte känner kan bete sig.



Jag kan säga att de är minst 3-4 cm skulle jag tro.

2011-07-06 @ 16:03:42
Postat av: Anna

Låter inte roligt, hoppas det ordnar sig!

Ha det så kul ikväll!

Ses i morgon...

2011-07-06 @ 18:35:06
URL: http://annaochlivet.blogspot.com/
Postat av: Maria

Tack Anna! Det hoppas jag med och det gör det, har redan konfronterat människan ifråga. Ses imorgon ja! :)

2011-07-06 @ 22:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0