Good life

Idag blir det full rulle. Mycket som ska hinnas med. Var uppe vid halv sju för att få iväg Felix till skolan. De andra två vaknade och de placerade jag i soffan för lite morgontv. Fredagar ska vara lyxiga. Ingen stress för dem. Har jagat upp dem tidigt hela veckan.

Jag ska dammsuga, plocka, tvätta och fixa. Sen åker jag till jobbet ett par timmar. Sen var tanken middag på stan för att sen ta kvällståget ner till Götet. Från början var det tänkt att det var fyra tjejer som skulle åka, sen blev vi tre för att sen kanske bli fyra igen och nu är senaste budet kanske två. Hoppas givetvis på att det blir alla fyra som åker. Men hur som haver, hur det än blir så åker jag. Ska bli kul!

De senaste dagarna har jag jobbat och hunnit träffa kompisar. Förmiddag med Linda och Jeanette och lunch med Maria. Har myst på kvällarna med barn och sambo. Härliga dagar helt enkelt. Kim har humor och gör mig lycklig och vi skrattar ihop. Och idag smekte Alice Lukas hand och ropade till sin mamma "Att Lukas är världens bästa lillebror". Det värmde gott i hjärtat.

En pojke på 3-4 år resonerar med sin mamma på en öppen förskola ett par mil härifrån:

-Mamma idag är det fredag och då är det fredagsmys!
- Ja precis
-Imorgon är det lördag och då är det lördagsgodis
-Ja det är det ju
-Men mamma, snorkråkor det får man äta varje dag!

Kommentarer
Postat av: Ida

Haha! Det där var bland det sötaste jag hört! :) vilket resonemang. Och det A sa om L, hur gulligt är inte det?? Hoppas ni mår bra! Kram

2011-11-18 @ 11:10:11
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: Maria

Haha ja visst var det kul! Barn är underbara! Ja det var sött, inte ofta hon säger såna snälla saker om lillbrorsan. Bra här. Hur är det själv? Dags för bebis snart, spännande!

2011-11-21 @ 19:56:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0