Göteborg

Har haft ett par härliga dagar. Började i fredags. Jobbade och sen åkte jag ner till stan där jag sprang in i Charlie. Sen ringde Linda och sen kom Tina och vi åt middag på Träslottet. Mycket trevligt! Sen åkte vi mot stationen och mötte upp Jea och sen hoppade vi på tåget. Kom hem till brorsan rätt sent, åkte först åt fel håll. Mitt lokalsinne är inte alls vad det bör det kan jag lova. Fast jag varit i Gbg massvis med gånger. Men det är inte så logiskt, inte alls som Sthlm där är allt mycket lättare att hitta. Men däremot så hittade jag från spårvagnen och hem till lägenheten på en gång, alltid nåt.

På kvällen såg vi på tv och åt godis i soffan. Dagen efter så åt vi frulle, duschade och åkte in till stan och shoppade loss. Hittade en massa fint, bla en underbar kofta. Åt en supergod lunch på en spansk restaurang. Vi gick runt ett par timmar och åkte sen hem med värkande fötter och trötta armar (tunga kassar). Tanken var att vi skulle åka tillbaka till stan och äta middag och kanske gå på bio, men vi var trötta och beställde onlinepizza istället. Är man gammal eller är man gammal?

Dagen efter plockade vi iordning och sen åkte vi hem på förmiddagen. Så det blev en kort tur, men ack så trevlig. Tack tjejer! Det där gör vi definitivt om!



Idag har jag jobbat och även hunnit hälsa på Charlie och pojkarna en sväng. Har varit ruskigt trött idag. Sviterna efter helgen förstår jag, men det var det värt.


Kommentarer
Postat av: Charlie

Va mycket snyggt damen, tackar för sällskapet! ;)

2011-11-22 @ 22:30:11
Postat av: Maria

Tack själv!

2011-11-23 @ 07:34:37
Postat av: jeanette

Toapappret var det bästa köpet :-P

2011-11-23 @ 22:13:07
Postat av: Maria

Det var det! Som nummer två kommer min underbara kofta ;)

2011-11-24 @ 20:23:17
Postat av: Maria

Och den du Jeanette, den kommer du ALDRIG att få se på!

2011-11-25 @ 08:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0