Lördag innan advent

Nu skulle vi ha suttit och sett på Breaking dawn i Karlstad. Var på väg att åka men vi gjorde det inte. Mamma var med på att vara barnvakt trots att det skulle bli väldigt sent. Men Kim var trött och kände sig sliten. Men det blir fler ggr. Har dock peppat mig hela veckan genom att se igenom de andra tre under ett par kvällar. Är inte lika hypad som många andra. Men ser fram emot den bra mycket ändå.

Har varit en härlig dag här på Bläckhornet. Dock började den alltför tidigt om ni frågar mig. 5.30 vaknade Alice av att hon behövde gå på toa och sen dess var vi up and running. Eller nja jag slumrade om på soffan mellan mina små hjärtan. Lukas hade feber insåg jag tidigt imorse. Tempen låg runt 39. På förmiddagen kom en kompis till Felix hit och sen även en kompis till Alice. Det här är en tjej som Alice tyckt mycket om men hon och hennes mamma flyttade för nåt år sen och sen dess har de inte setts. Men innan dess lekte de en del på förskolan. Kompisen kom in och de började leka direkt. Först sprang de bara runt och fnittrade och var så lyckliga över att få ses igen. Sött! De lekte sen bra ett par timmar och det gjorde killarna med.

Jag fick lite gjort jag med. Men städa det behövde jag inte göra för det gjorde Kim i fredags. Det är bra att ha mannen pappaledig en dag i veckan det kan vi konstatera! Funderade på att baka lussebullar men hade inga ingredienser så jag fixade mockarutor istället. Sen dök mamma upp med lussebullar som hon bakat innan hon åkte. Hon hade med sig fina presenter till alla i familjen med. Sen tog vi ett ryck och satte upp gardiner och stakar och stjärnor på kvällen. Barnen var överlyckliga, speciellt Alice. Hon pussade, kramade och viskade att hon gillade oss i våra öron.

På kvällen såg vi helt magiskt och nu ligger alla barnen så nu blir det Baksmällan två. Röstade väl egentligen för Dexter, men kan vara kul att se en film bortemellan. Passar bra när klockan är mycket för det är ju inget tänka i den här filmen direkt om man säger så.







Kommentarer
Postat av: Jeanette

Superfint du har det,God Jul passa perfekt :-)

2011-11-27 @ 18:24:27
Postat av: Kaosmorsans Vardag

Tack snälla för dina ord hos mig. Tror maken skulle jobba halvtid dessa 2 veckor jag har kvar på min vfu nu...underlättar ju lite iaf=)



Mysigt med GOD JUL bokstäverna <3



KRAMAR o hoppas du haft en trevlig 1a advent!

2011-11-27 @ 18:36:50
URL: http://kaosmorsansvardag.blogg.se/
Postat av: Maria

Jeanette: Tack vännen! Ja de passade okej där på spisen. Nu ska det upp en stor stjärna där istället (som hänger) och gardiner i köket. Hur går det för er med allt stök? Fick du ihop nån fudge?



Kaosmorsan: Åh va skönt att höra! Det behöver ni. Vet hur jäkla körigt det kan bli. Tack och kram tillbaka!

2011-11-27 @ 20:17:08
Postat av: Jeanette

Ingen fudge än, det får bli till helgen, men jag hittade äntligen ett enkelt recept!Ja stök har vi allt! men all advent är uppe fast jag inte är riktigt nöjd, men så är det alltid. Åh spännande med en stjärna där, du får visa hur det blev!! eller rättare sagt, jag får komma ich se hur det blev!!

2011-11-28 @ 09:51:15
Postat av: Maria

Jea: Ja det låter bra det! Var det gott så tar jag gärna receptet sen. Samma här, är inte heller helt nöjd men så är det ju alltid. Det finns inte plats för allt man vill ha upp heller känns det som. Ja det är nog dags för en visit ut till Bäckhammarsskogarna. Snart två år sen ;)

2011-11-28 @ 11:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0