Om att vara så trött så man vill kräkas

Har jobbat i dagarna två. Igår jobbade jag hela dagen och var hemma runt sju. Trött, ont i kroppen och nerkyld. Har inte brytt mig så mkt förut men i år tycker jag att det är jobbigt att det är så kallt och ja jag vet att det blir värre. Men att stå ute på en dagisgård i flera timmar. Ja alltså man blir kall ända in i märgen. Men det är kul att jobba det är det. Men lite smärtsamt när klockan ringer för tidigt och man får släpa upp barn som inte vill och ber om att få sova vidare, då går hjärtat sönder lite. Men igår kom jag hem till glada barn och en underbart god middag som älsklingen hade lagat ♥

Idag åkte jag till Tina efter jobbet. Kim åkte hem och hämtade barnen och sen fick de hänga hos henne medans vi kollade på ett hus. Och vilket hus sen (i negativ bemärkelse vill säga). Fy fan! Jag var förberedd och har hela tiden känt ett stort nej. Hur som haver det luktade bajs och kiss på hela nedervåningen. Det är sanerat i två dagar men ändå så ser man vart bajset legat på golvet. Badrummet var pytte, allt gammalt och framför allt slitet. Övervåningen luktade gammal gubbe och långvård och ja jag kräktes nästan. Råkade öppna skafferiet och det skulle jag inte ha gjort. Efter visningen åkte vi till Tina sen åkte vi alla till Jakobs och åt. Var inte ens sugen på mat efter pga av alla lukter. Jag är extremt känslig för dofter eller snarare odörer eller stanker. Skitsamma, det blir ingen affär men det visste vi ju redan. Alltid kul att kolla. Tack för barnvakten Tina! Alla barn låg i sängen vid sju, slitna små hjältar.

På tal om mat så har det blivit lite för mycket utemat sista tiden. Donken tre ggr, pizza, kina och massa thaibuffé. Nu får det vara nog, mår illa bara jag tänker på det. Men det är skönt att slippa laga den själv. Hann hänga hos Linda ett tag innan jobbet med och det är alltid lika trevligt. Lättsamt och roligt!

Nu ska jag se på Desperate och mysa under en filt. Fryser så jag mår illa och är väldigt trött. Ska jaga upp barnen innan sex imorgon.

Vad sysselsätter ni er med?

Kommentarer
Postat av: Linda

Synd att huset var skabb.. För det hade allt varit trefligt o ha dig i kvarteret :-) kram

2011-11-15 @ 22:44:25
Postat av: Maria

Haha ja huset gud glömde. Kanske dyker upp fler ;)

2011-11-17 @ 09:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0