Lördag

Vet inte ens vad jag ska skriva, men har lite tid att döda. Eller jag har lite bra musik i högtalarna om inte annat. Igår jobbade jag hela dagen, Kim var hemma och var pappaledig med Lukas. På kvällen blev det lite tv med Kimpaluring. Idag fick jag sovmorgon medan Kim gick upp med Alice. Det var välbehövligt då jag sovit dåligt ett par nätter. Sen åkte jag in och handlade.

När jag kom hem var svärfamiljen här. Lagade mat och sen fikade vi. Rickard, Dennis och Alex hjälpte Kim att bära in tankarna i garaget. De är ju ingenting man slänger upp på ryggen och går iväg med direkt. Men nu är de inne och det ska dras rör och kopplas in. Hade en rörmokare här för några veckor sen. Han skulle ha 22000 för att dra lite rör nån meter från ena tanken. Rena fantasipriserna. Känns som att han inte ville ha jobbet och lade på en massa eftersom det är skitjobb med få timmar. Men ja det löser sig väl det där med.

Felix har varit på barnkalas hos grannen och nu har han fått lite feber verkar det som. Han snorar och det gör Alice med. Den sistnämnda är iväg med pappa sin och hämtar ved och jag och pojkarna softar lite.

Kvällen bjuder väl på film eller Greys annars inga större utsvävningar. Min stora kille ber om kvällsmat och det ska han få.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Ja just det här med sömnen är jobbigt :( och nej Elis somnar inte på dagis, tror de har honom på "uppevilan" där de lyssnar på band för att han inte hinner somna på den tiden de ligger inne på vilan med de andra barnen. Men som sagt han är ju bara 2 och behöver ju sin sömn. Bröllopet vi var på var så fint, lite småtrött idag dock!

2011-10-16 @ 15:33:16
Postat av: Maria

Ja det blir skitjobbigt när man inte får sova. Ja visst behöver han sova middag fortfarande. Om det inte funkar får du väl ta upp det med personalen. Åh jag kan tänka mig att bröllopet var fint! Men visst blir man sliten efteråt :)

2011-10-16 @ 20:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0