Nej kära grannar jag misshandlar inte mina barn

Men de tror de nog efter denna eftermiddag. Kom till förskolan och Alice skulle inte med hem. Hon kunde aldrig avsluta sin lek. Tillslut blev hon hårdhänt med kamraten brevid och då bröt jag in. Fick bära ungen till grinden samtidigt som en fröken drog Lukas i vagnen. Felix hade fått löfte om att stanna kvar eftersom det var Prins och prinsessfest. Men det hade en fröken missat och skickade ut honom så han satte sig under en buske och grät. Kaos! Löste det och sen fick jag mer eller mindre släpa hem fröken. Jag höll henne inte hårt men varje gång jag släppte så sprang hon emot förskolan. När vi kom in kunde jag prata henne tillrätta och hon satt och mös i mitt knä. Men fy fan vilken dålig mamma man känner sig som!

Jag brukar vänta ut henne lite men tar givetvis över om det barkar utför. Man får nog ingen mother of the yearutmärkelse av att släpa hem ungar från förskolan. Tror inte att det är ett av de vinnande kriterierna.

Nu tar vi det lugnt och barnen ser på Nalle Puh i våran säng. Förmiddagen spenderades på Maxi tillsammans med Alex och Julia, nu är alla skåp i detta hus överfulla, bra det!


Kommentarer
Postat av: TereseMammaTillSelma&Harry

Men stakars Felix! Hoppas han fick vara kvar sen som dom faktiskt lovade...



Ja små ilskna tjejer hade vi idag, bättre dagar kan dom ju ha;)

2011-10-20 @ 22:40:23
URL: http://Terese87.blogspot.com
Postat av: Maria

Terese: Jadå det fick han. Fröken som skickade hem honom visste inte att han blivit lovad av de andra. Sen är vissa mer hjärliga än andra, men det är en annan historia.



Haha ja herregud vad månne det bli av de små brudarna?

2011-10-21 @ 07:54:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0