Stress

Idag känns det som att jag haft en blåslampa i arlset sen imorse. Hade en känning av att poolen skulle ringa och minsann. När det ringde var klockan 7.40 och Lukas sov fortfarande eftersom han varit vaken en del under natten. Fick väcka honom och sur och ledsen som han var skulle han inte ha nån frukost. Fick gå iväg till dagis med en halv macka i handen. Jag fick stressa barnen som bara den och ja det var kaos för Alice var inte heller med på noterna. Slängde på mig kläder och en macka att äta i bilen. Sen jobbade jag hela dagen och hem för att hämta kidsen runt 16.45. Hem med trötta och ledsna barn. Iof var det mest Alice som var trött.

Började med middagen och skulle skynda mig för att Felix skulle få mat innan fotbollen. När Karin kommer för att hämta honom så inser jag att de har flyttat fram tiden en timme. "Blev inte ni informerade om det"? Nej! Fick göra ännu en macka och skicka med ungen i näven. Så fick han middag när han kom hem vid halv åtta. Kaos men man är rutinerad som tur är.

Mannen gick ut i garaget och jobbade och jag lade barnen, sen blev det sneckern och Greys och nu sitter jag här. Om jag inte ska jobba imorgon ska jag åka in och handla mat och fylla på vartenda skåp här hemma. Sån är planen iaf. När jag tömde diskmaskinen så insåg jag att jag diskat en korv. Katterna hade fått den av nåt av barnen och den hade ramlat ner från bänken.

Lukas har tappat sin nagel och Felix sin åttonde tand. Så nu har tandfen varit framme. Han misstänker att det är mamma eller pappa som agerar tandfe. Nej försöker jag, "då ska jag vara vaken hela natten och kolla", det är han inte kan jag säga och tur är väl det.

Nu ska jag ta med mig min rädda vita lilla katt och se på tv i sängen.

Puss!

Kommentarer
Postat av: Sara

Usch det är så fruktansvärt med 4-åringen. Har kännts som om det är barn som gjort det hela tiden o ännu mer när polisen är då förtegna. Hoppas ni mår toppen för övrigt. Viktklubbar du fortf? Ha en toppendag!

2011-10-20 @ 10:06:56
Postat av: Anonym

godmorgoN:D

2011-10-20 @ 10:17:39
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

det här med att lura i barn att det finns en tandfe har jag aldrig riktigt förstått grejen med :P

2011-10-20 @ 10:53:27
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: Maria

Sara: Ja det tror jag med. Men de vet nog mer än vad de säger till media, men fruktansvärt hur som helst.



Bodypalace: Haha nej det kan jag tänka mig att du inte har. Men du kanske inte har egna barn? Jag tycker på nåt sätt att det hör barndomen till. Men min son förstår nog att det är jag. Samma sak är det ju med tomten. Men de få åren de tror på fen, tomten och påskharen kommer jag att njuta av!

2011-10-21 @ 07:52:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0