Sinnesjukt trött

Eller ja det kanske inte. Men rätt så trött. Jobbat hela dagen. Hem till barn och man och lagade mat. Fem barn hemma, men det gjorde inte minsta. När barnen var lagda fick jag för mig att vika in massa tvätt och efter det satte jag igång att rensa barnens garderober. Fick ihop en varsin pappkasse som ska upp på vinden. Handlade kläder till kidsen på lunchen. Insåg idag att Lukas absolut inte behöver mer kläder. Han hade säkert 20 par byxor. Men Felix och Alice behöver mer, speciellt Alice som helt bytt storlek.

Men jämfört med min käre sambo så är jag inte trött. Han har jobbat nonstop sista tiden. Igår hölll han på hela kvällen igen. Jag hade somnat innan han jobbat färdigt. Jag ber honom vila och ta det lugnt men det finns liksom inte i hans värld. Idag får han inte gå in i tvättstugan. Jag har sagt till honom att jag ska tackla ner honom om han försöker. Han småler och smyger dit för att ta sig en titt men han sitter hör och häpna just nu på röva framför dator. Bra där! Har man ont i hela kroppen och känner sig förstörd då är det dags att ta det lugnt. Men jag måste ända säga att det är en ganska skön känsla att vara trött. Totalt slutkörd. Då mår jag gott och känner att jag gjort nåt bra. Sen att krypa ner i sängen och somna på stört, underbart ju!

Nu tar jag det coolt oxå. Spotify och blogga, det är grejer det! Senen surfrunda sen blir det nog Greys i sängen.

Puss!


Guld

I måndags var jag ute med barnen när Kim kom hem. En kompis till Felix kom och de skulle upp till kojan i skogen. Alice ville följa med vilket resulterade i att jag oxå hängde på. Kim och Lukas hängde på dem med. Vi var inte där så länge eftersom det började bli kväll och vi skulle hem och laga middag och sånt. Men mysigt var det! Det här är vardagslyx för barnen och för oss som familj oxå för den delen. Det är inte ofta man hinner annat än det som måstes på vardagarna. Det är mycket som det är, men att få in en stund här och var då man gör nåt annat. Det är så värdefullt!













Vi har så många måsten här hemma och man hinner inte alltid med allt man önskar. Ständigt dåligt samvete för att man inte gör mer med barnen. Inte mer för barnen, för jag gör allt för dem. Tänker på dem hela dagarna och gör mitt yttersta för att de ska ha det bra.

Dessa stunder man får tillsammans får man verkligen ta vara på!


Ifs and buts

kan inte bestämma vad jag tycker om den här dagen. Man kan nog säga att den är både och. Mest bra ska tilläggas. Om man nu ska se den i bra/dåligt, svart eller vitt vill säga. Jobbade hela dagen och jag var småseg och trött, men det gick bra. Kom hem och hämtade ett paket med en jacka och två tröjor och en mössa (bra). Jackan var lite kortare i modellen än jag trott och den var lite för liten egentligen (dåligt), jag fick igen den och allt sånt men den sitter åt lite för mycket för min smak. Men å andra sidan så håller jag på och tappar kilon och om kanske 4-5 sitter den bra. Men så kan man ju inte tänka kanske men det uppväger mot krånglet att skicka tillbaka den. Den var å andra sidan inte billig så den ska ju vara bra. Ilandsproblem, jag vet!

Kom hem och fyllde upp vatten som tokar eftersom det slog mig att de skulle stänga av det fram till midnatt. I bästa fall är det tillbaka runt nio-tio men det ska man inte räkna med. Så ikväll får jag somna med disk på bänken, odiskad disk i maskinen och en stor otvättad hög med kläder. Bara en sån sak gör detta till en sisådärdag.

Nu ska jag sluta sitta och skriva stunt här. Kim ska bryta strömmen nu så jag ger mig. Där hade ni tur!


Top of the morning

Underbara morgon! Sitter och äter en sen frukost framför datorn. Lukas hänger på mitt ben och tigger och får smaka. Trots att han nyss åt sin egen. Jag mer säger han. Underbara unge! Han vaknade dock halv sex och grät, men fick nappen och jag lade ner honom. Tror Kim var inne till honom kvart över och sen sov han. Fick väcka honom strax efter nio då han sov som en gris.

Idag är jag ledig och jag ska vara hemma och njuta av barnen. Ska plocka tvätt och disk och fixa och jag ska göra det med ett leende på läpparna, trot eller ej! Ska ringa några vänner, höra hur de mår och uppdatera mig om det senaste i deras liv.


Så här låg han och grisade klockan nio imorse ♥

Igår när jag skrev vad som hände i veckan glömde jag att skriva in en söndagsträff hos Charlie. Om hon inte klämt ut bebisen än vill säga. Han är planerad att komma i början av oktober men man vet aldrig. Jag tippar dock på att han kommer senare än söndag. Spännade hur som helst!

Berätta om era planer för veckan? Har du kanske oxå en blogg som jag kan kolla in? ;)

Jag ligger gömd under löven, jag ligger gömd under snön

Ännu en helg har passerat. Ja jag vet att jag jämt inleder så. Jag tycker att det enda svåra med ett inlägg är hur jag ska inleda det och vilken rubrik som passar. Därav låttitlar eller snarare texter från låtar, helst på engelska med. Nu vet ni varför!

Idag vaknade min sambo med huvudvärk. Jag sa att han skulle lägga sig och vila. Vad gör han då? Jo lägger in en högre växel och börjar jobba med att såga list och fixa i tvättstugan. Arbetsnarkoman någon? Men jag är glad att han är duktig och arbetssam. Jag fixade inne och hängde med barnen. Felix hade en kompis hemma och idag mådde han bra. Han fick feber igår men den varade bara till kvällen sen mådde han bra igen. På eftermiddagen åkte vi till Jenny och Dennis nya hus. De flyttade dit igår. Jättemysigt och gulligt. Stor och bra trädgård och det låg bra vid en återvändsgata. Fikade och barnen lekte. Sen åkte vi till farbrors jobb och handlade. Barnen tyckte det var festligt att träffa honom i affären. Kom hem med mat för hela veckan till en rätt så billig slant. Bara att komplettera med bröd och mjölk. Det gick upp ett ljus för mig förra veckan. Träffade kompisar som trots fyra barn hade en mycket lägre matkostnad än oss. Vi måste börja handla lite billigare. Så nu är det matsedlar som gäller. Då är risken mindre för överhandling och sen är det skönt att veta vad som ska lagas varje dag. Planering kallas det visst! Brukar köra det då och då men ibland skiter jag i det och kör på. Men det här är givetvis att rekommendera.

Nu ska jag slösurfa en halvtimme sen blir det film i sängen. Tippar på att jag orkar en halvtimme innan jag stänger mina bruna. Veckan bjuder på jobb på tisdag och förhoppningsvis fler dagar än så.


Kammar syrrans hår




Enda äpplet från vårat träd i år, MEN det var stort och det smakade bra
















Tålamod är en dygd som jag inte alltid besitter

Lite smått frustrerad idag! Allt ska ta sån tid jämt och man hinner inte med en tredjedel av det man måste känns det som. Har kört hårt hela dagen här inne och Kim har jobbat därute. Han har klippt häck, träd och nu klipper han gräset. Sen drog jag med Alice och Felix och morsan på marknad. Kim och Lukas var hemma och svärfar kom förbi så nu har vi kakor till en förbannelse. Har kvar massa från en annan gång han var här. Köpte med pizza och sallad från Åtorp. Var väl okej men ingen lök i salladen och ett ägg i en grekisk blev ett litet minus. Jag ogillar ägg!

Gick på toan i tre minuter förut och under den tiden hann Alice öppna dörren och springa ut naken med Lukas efter sig. Kim var ute och hann hindra Lukas från att kasta Felix mobil i poolen. Jösses säger jag bara ibland är de billiga. Men en kvart senare när Alice badat och Lukas tar fram hårborsten och kammar sin systers hår så smälter jag igen! Jag har tre friska fina barn och jag är så glad för det. Men ibland blir man trött, eller har dåligt tålamod ska sägas. Alice hade fått en fin grej på marknaden som hon tappade bort tröttsamt men sånt händer ju. Men sen när jag köper godis har en gubbe knäck i öronen. Bad om nougat och mintchoklad. Fick mintkyssar, mint men inte samma sak. Jaja skitsamma! Kim gillar kyssar som tur är. Barnen tycker att det är för starkt.

Nu ska jag lägga mina små sötgrötar! Sen hoppas jag på att mannen kommer in och gör mig sällskap i soffan. Annars är jag trött trots sovmorgon. Har superont på två ställen på kroppen, tror att det är därför jag är trött och sur.

Förlåt om jag gnällde. Har egentligen haft en fin dag men ja ni vet, I´m a whining little bitch!

Social fredag

Är uppe sent ikväll! Händer knappt längre kan jag tala om. Jag är inne i sovrummet innan tio på kvällarna. Är så nedrans trött varje kväll. Men det är väl inte så konstigt egentligen. Dagarna går i ett och sovmorgon är inte att tala om. Men igår var jag vaken genom hela Breaking news, men hade å andra sidan slaggat på soffan en sväng innan.

Imorse gick jag upp och väckte Felix sen när han hade gått till skolan så gick jag och lade mig i sängen igen. Inte för att sova men bara för att ligga där och mysa och ha det gott. Lukas kom dit och kröp ner brevid mig. Sann lycka! Efter ett tag gick jag upp och satte mig vid ett dukat frukostbord. Fick några timmar hemma med familjen innan jobb. Samma sak igår jobb på eftermiddagen. Efter jobbet var tanken att jag skulle åka hem till familjen. Men de var inte hemma utan på väg mot Öret. Så jag lurade ner Tina på stan och vi drack kaffe och snagglade. Sen tog vi oss en promenad till hennes syster där Kim och barnen hämtade upp mig. Då åkte vi och käkade middag med svärfar. Sen hem och lade barn och såg på sista avsnittet av The killing. Fast innan dess så plockade jag disk och tvätt. Kan omöjligt gå och lägga mig på kvällen om det finns disk på diskbänken, fet ångest! Om vi återgår till The killing så slutade det lite oväntat. De fick till en tvist där på slutet och nu förstår jag varför en andra säsong är aktuell. Kan faktiskt rekomendera serien, den är bra!

Hoppas på en bra helg med marknad och en tripp till Mariestad. Svägerskan och hennes pojkvän har köpt ett hus och de flyttar in imorgon. Detta är superkul och vi är såklart mycket nyfikna.

Katter är mysiga djur! Cocos sover ju alltid mellan oss. Så igår kväll runt halv tolv så hörde jag att Tyra kom in med en mus. Hon skriker som en galning när hon har med sig ett byte in. Cocos flög dit och snodde musen/råttan framför ögonen på henne och hoppade upp och lade den brevid min kudde för att börja käka. Gömde mig under täcket och skrek i panik till Kim som tände lampan och slängde ut den. Sen hörde jag hur han knakandes satte i sig den lilla. Mysigt va?!

Kram och trevlig helg!


Fools in love

Idag har jag känt mig berusad hela dagen. Berusad av kärlek! Jag blir nästan knäpp. Min man är sjuk så jag har fått ha honom hemma hela dagen. Har kramat på honom massvis och barnen- barnen! Felix kom hem igår och ville inte riktigt prata om en sak som hänt i skolan. Sen gjorde han det ändå. Vi uppmuntrar honom att tala om vad som händer och om han beter sig illa. Han och två-tre kompisar hade sprungit inne i skolan och jagat en kamrat. Detta hade de gjort på morgonen innan lektionen. De hade fått en tillsägelse. Felix berättade att han helt glömt bort att man inte fick springa inomhus. De skulle få en ny chans imorgon, fixade de inte det skulle de inte få vara inne på morgonen. Detta beklämde honom lite men jag sa att det fixar du lätt. Då kände han sig glad och tyckte det var skönt att jag trodde på honom. Jag berättade för honom att jag inte tyckte att det var allvarligt men att det var bra att han lyssnade på läraren som sa till dem. Han kunde ha gjort så mycket värre saker men han sköter sig på bra i skolan och rent allmänt. Jag är så stolt över honom!

Alice avslutar varenda kväll med att säga att hon älskar mig mest i hela världen, bara en sån sak! Hennes ögon får mig att smälta som en glass en sommardag. Hon är så rolig och vart vi än går så tittar folk på henne och skrattar åt henne. Och Lukas, min lilla tjockis. Min lilla goding som snor allt ätbart han kan komma över (mat, frukt, kattmat), han som hoppar på mig när jag ligger i sängen samtidigt som han skrattar så han kiknar. Kan man bli annat än lycklig och kär!? Är så tacksam för min fina familj!

Har några graviditeter i min närhet och vissa jag vet försöker. Jag blir nästan lite sentimental. Finns inget härligare än graviditeter och barn. Jag kommer aldrig mer att försöka att bli med barn, men jag ska njuta av de i min närhet och deras bebisar. Fantastiskt är vad det är!

Nu ska jag invänta min stora kille som snart kommer hem ifrån sin fotbollsträning. De andra två ligger redan. Han ska få kvällsmat, sen blir det sängen för honom och Bonde söker fru för min del. Spotify med the city just nu. Lycka det med!






Barnen i samma ålder ♥

A night at Evas

I lördags åkte jag med familjen till Karlstad. Jag tog hand om barnen medans Kim handlade virke och annat. Sen åt vi lunch tillsammans innan de åkte hemåt. Jag gick runt och shoppade ännu mer kläder till barnen. Sen mötte jag upp Ullis och vi åkte till Fryken. Som vanligt så fick vi ringa till Eva eftersom vi inte riktigt hittade dit. Vi var lite osäkra. Ändå är detta femte året vi är där haha.


Ringer efter vägbeskrivning

Kom fram och satt ute och pratade och drack gott vin. På kvällen gick vi in och fixade god mat. Fetaostpaj, feta och pestopasta, sallad och bröd. Satt och åt och pratade. Var livrädd ute sen. Jisses vad mörkrädd jag är har jag märkt. Men att gå på dass när det är kolsvart ute är ingen höjdare. Dasset ligger efter en liten stig, ja usch! Dagen efter åt vi god frulle och drog upp Evas båt innan resan gick hemåt igen. När jag kom hem var lunchen serverad och vi hade svärmor och svågern på besök. På kvällen försökte vi se The killing men jag däckade givetvis. Så jag har nåt att göra ikväll igen.

Imorse hade jag så fruktansvärt fett hår. Hade inte tvättat det sen i lördags innan stugan så det dröp om det. Givetvis var det slut på schampo. Fick ut en pytteklick. Givetvis ringde vikariepoolen samtidigt. Jag såg ut som skit och barnen hade knappt hunnit få frukost. Var bara ett ge dem en varsin smörgås och bege sig iväg. Men men slutet gott allting gott. Men det kan köra ihop sig lite när de ringer så tidigt på morgonen. Men jag tvättade håret ochg det blev halvrent iaf.

Kom hem och hämtade kidsen, lagade mat, plockade disk och tvätt samt tvättade. Nu tar jag det lugnt och barnen ser på Bompa (som Lukas säger). Kim är och kör hem ved.

Ja det var väl typ allt jag hade att förmedla (viktiga saker förstår ni!)


Utsikt från altan


Ulle har klättrat/vandrat till Kebekaises topp.










Hon är en stjärna och hon har nästan alltid rätt men hon gjorde det inte själv. Vi var tre till som hjälpte till ;)

Nu ska jag lägga barn och sen är det kvällen på Bläckhornet. Pöss!

Den tiden på året

Är uppe innan sju en lördagmorgon. Men det gör mig inte det minsta. Är pigg och utvilad. Man blir visst det när man däckar på soffan strax innan tio. 45 minuter senare masade jag mig in till sängen. Kim fick välja film som tur var och jag lät honom ha godisskålen för sig själv. Alice ser på tv i sängen, Felix sitter framför datorn. De andra två snusar fortfarande.

Har jobbat hela veckan. Men igår hann jag ta en fika med mig själv på stan samt handla nya kläder till barnen. Måste köpa mycket mer. Två av dem byter storlek så det behövs massvis med nya kläder. Har faktiskt bokat in en tripp till Ullared. Har aldrig varit där förut så det är väl på tiden om man säger så. Åker med Linda, Jea, Lindas syster och mamma. Blir nog kanoners! På tal om Linda så var hon och hennes pojkar här i torsdags. De renoverar hennes hus och borrar och har sig så hon flydde hemifrån litegrann. Vi åt kvällsmat tillsammans och det var jättemysigt. Undrar varför man inte hälsar på varandra så mycket. Det borde man göra! Det är ju så förbaskat trevligt!

Annars har det inte hänt så mycket. Har en man som jobbar nonstop här hemma. Han är en riktig arbetsnarkoman och jag vet vart den genen kommer ifrån om man säger så. Men han lade väl av vid åtta eller nåt iaf på fredagkvällen och unnade sig en rulle. Tänk ifall man hade lite av hans energi. Iof fick han passa på eftersom mamman i familjen smiter hemifrån igen. Vart ska jag då? Jo det är dags för årets stugträff! Det är femte året i år. Och fler kommer det att bli. Ska bli underbart roligt att träffa tjejerna igen. Love ém!

Nu ska jag duscha och packa lite tror jag. Vad gör ni i helgen då sötnötter?



Tillbaka

Back on track! Fick ett nytt nätagg. som Kim satte in. Dagen efter uppgraderade han min dator. Nu är allt i den nytt. Man kan säga att jag fått en ny dator bara skärmen och dvdläsaren som är gammal. Tack älskling, du är världens bästa!

Har jobbat hela veckan och ska jobba imorgon också. Jag kan inte skriva om mitt jobb men vi kan säga så här. Jag jobbar för lönen om man säger så. Som vikarie måste jag alltid vara on top of my game. Jag ska göra så mycket som möjligt och alltid se vad som behöver göras. Ja jobbar det gör jag. Men det är roligt och jag älskar att jobba så jag vill inte alls gnälla. Och jag är inte ett lik, jag mår gott. Kosten gör mycket kan jag konstatera. Inget skit ocy socker och knoppen mår bättre. Jag är mycket piggare, känner mig bättre på alla sätt och vis. Jag har inga sug alls åt något håll faktiskt. Jag äter mindre portioner och tar aldrig om och jag håller mig mätt. Än så länge visar vågen på -4 kg. Viktklubb kan jag verkligen rekomendera. Men jag följer inte deras veckomatsedlar men räknar kalorier.

Ikväll var det möte med Bjarne men jag valde att stanna hemma. Imorgon är det möte i Gullspång ang. skolskjutsar. Får se om vi åker dit, vet inte än. Annars är det lugnt. Kim har vabbat för Felix hela veckan och hunnit med en massa här hemma. Han har gjutit i tvättstugan, fixat min dator, rensat på vinden och byggt ihop nya bokhyllan mm.

Nu ska jag se på Bonde söker fru. Laddar in lite bilder från Mias fest först.




Pannacotta


Partners in crime ♥




Vackra gravida Charlie









Ännu en underbar helg till ända

Ingen dator och inget spotify. Men jag sitter inte i sjön eftersom vi har två datorer till i hushållet. Lånar kimpas och lyssnar på grooveshark, funkar det med. Idag är jag inte mother of the day. Är trött och seg! Var en väldigt lång dag igår. Först handling och fika i skärgården, hem fixa lunch och slå in paket. Sen vidare på kalas gick dit med Terese och selma. Sen ett mycket trevligt barnkalas i två timmar, sen gick vi hem igen. Kom hem och sminkade om mig, satte på mig en klänning och iväg på nästa fest.

Mia fyllde trettio och detta skulle firas med pompa och ståt. Det var en mycket trevlig tillställning, men det blev inte så mycket party. Det kickade inte igång direkt faktiskt. Jag var försiktig med vinet (skrämd sen Gbg) men det gick fint ändå. Jag håller ju dessvärre låda vare sig jag är nykter eller onykter. Tänk om man kunde hålla snattran ibland haha. Folket drog hem tidigt, ja innan halv tolv. Jag skulle sova över hos värdparet och vi satt och snackade ett par timmar vi som var kvar och de dansade som bara den. Tyvärr är jag så tråkig att jag inte dansar nykter haha. Somnade runt fyratiden. Så jag är seg idag. Inte alls bakfull men trött. Men vilade faktiskt två timmar efter lunchen så det går ingen nöd på mig.

Lukas sket nyss ner min nya tv-kudde. Bajs bajs bajs. Jaja lättare att tvätta överdraget iaf. Lägger in bilder senare sen antar jag.


Kalas hela dagen lång

Lördag idag, ingen lugn lördag om man säger så. Fullt ös hela dagen. Gick upp tidigt och vek in tvätt, tvättade två maskiner, duschade och fixade. Sen blev det frukost. Nu ska jag duscha Alice, sen drar vi in till stan för att handla och fika lite. Kim tar med pojkarna till Karlstad. När vi kommer hem ska vi på kalas jag och Alice. Efter kalaset har jag en halvtimme på mig innan det är dags att åka till nästa kalas. Nämnligen Mias 30-årsfest. Blir kul det!

Förövrigt så är min dator kaputt! Kim tror att det är nätaggregatet som är trasigt. Datorn startar inte och det tjuter om det. Mina fläktar har varit trasiga så det kan vara moderkortet med. jag är glad så länge det inte är hårddisken som pajat, är det så kommer jag att gråta som en skolflicka.

Nu ska jag sätta fart. Ha en bra helg nu!


Heartbreaking









En familj i spillror. Två pojkar som förlorat sin pappa. En ung man som gått bort. Fruktansvärt är vad det är.

Dålig dag

Börjar med dagens status: Idag vill ni inte känna mig. Är ett riktigt rivjärn kan jag tala om. Fy fan vilket uselt humör jag är på. Finns en del olika anledningar till det. Sen ska jag ta med barnen till dagis och inser att Alice stövlar är borta. Förvisso har hon ett par lånestövlar från dagis med sig. Igår var de i skogen med dagis och då satte jag på henne stövlarna och nu är de borta. Sånt blir jag så irriterad på. När folk inte kan se skillnad på sina och andra grejer. Jag har koll på varenda strumpa som tillhör (eller inte tillhör) mina barn. Dessutom så står det Alice med stor text i båda stövlarna. Men det hjälpte tydligen inte. Blir trött! Jaja de dyker väl upp.

Sen har jag sovit dåligt ett par nätter och det gör ju inte heller humöret bättre precis. Har haft bukmigrän flera nätter i rad. Konstigt med tanke på att jag varit noggrann med proteinerna. Så då vaknar jag mitt i natten med kramper i magen. Sen väcker katterna mig stup i kvarten. Igår kom Fleeze in med en råtta och han skrålade och sjöng så jag höll på att bli tokig, sen fick jag lyssna på ett vidrigt knaprande men jag orkade mig inte upp och slänga ut den. Dagen efter trampade jag i gallan. Mysigt med katter tycker ni inte?

Nej fy vad jag gnäller. Sorry! Igår var det en bättre dag. Började dagen med en promenad med Terese. På kvällen var det Kick off på skolan. Tog med mig alla tre barnen och gick dit. De lekte och hade kul. Det grillades korv, spelades brännboll och köptes godis. Åh nu blev jag på bättre humör bara jag tänkte på barnen. Fina små troll. De är så härliga och lättsamma just nu. Alice säger så mycket roligt. Man garvar åt henne varje dag och Lukas är rolig. Klättrar upp och snor frukt hela dagarna. Även precis efter en måltid. Felix är jag konstant stolt över. Han är smart, snäll och sköter sig bra i skolan.

Gick med i viktklubb och håller på och räknar kalorier nu. Det går bra, bara att hålla ut. Jag är inte speciellt sugen på nåt heller. Mat får jag så jag klarar mig trots allt. Hur går det för er andra??







Blev svettig efter all lek


Min skrek lillebror och slet åt sig en läskeblask. Lyckan är stor!


Första helgen i september

Igår var vi på Oxhälja. Handlade inte så mycket men barnen fick leksak, nougat och åka några karuseller så de var mer än nöjda. Är ju lite av en tradition att åka dit. På kvällen kom svärfamiljen förbi på fika. De hade oxå varit där men vi sågs i vanlig ordning inte.






Alice är tveksam


Men bestämmer sig för att åka och hon älskade det!


Stor och liten

Idag drog Kim på shoppingrunda till Karlstad och jag var hemma med kidsen. På eftermiddagen åkte jag med Felix på en klasskompis kalas. Föräldrarna var oxåp medbjudna för att bla diskutera skolfrågan. Anna Och Thomas hade ordnat ett jättebra kalas med femkamp och barnen hittade en skattkista full med gott. Fika, godis, chips you name it. Mycket trevligt!



Nu ska jag se på Idol och sen blir det Greys.

Hur har eran helg varit?

In the rough

Åh vad skönt det är att det är kväll. Har haft en tuff dag. Fick iväg ungarna imorse och försökte mig på att cykla. Gick inte alls vägen. Cykeln ville inte som mig och funkade inte alls. Linda kom som en räddande ängel och fick mig till jobbet. Hon är fantastisk den tjejen! Men jag kände mig som en loser. När hon kom körandes så sa jag till henne att hon kunde ha kört över mig, det hade varit givande. Haha nej då men jag kände mig som en usel människa. Det gick bra att jobba. Det är lite rörigt och jag känner ju inte alls barnen, en del känner jag litegrann men det är mycket barn och olika verksamheter men jag gör så gott jag kan tror jag.

Kom hem och hämtade mina fina barn. Tog oss ett varv på gården och därute höll jag på att få en ångestattack. Nu får jag som tur aldrig såna men ändå. Gräset är högt som en jävla äng och det är vildvuxet. Brännässlorna har tagit över häcken och ja det är vildvuxet överallt. Bara husvagnen som fattas (fast det står en jäkel på uppfarten). Men trailer trash! White trash! Vi måste ta tag i det och röja ut allt och fixa inför hösten. Det är ju så man skäms! Vi hinner inte och vi prioriterar att ta hand om barnen.

Gick in och lagade mat och hörde hur Lukas bajade och skulle bara vänta på att såsen skulle koka upp så jag kunde sänka den och gå och byta på honom. Då klättrade han upp i soffan och tydligen hade han bajs över hela kroppen för halva soffan var insmetad i lös skit med massa sand i (ni vet sån här som kryper in och stannar). Och våran nya soffa. Nu skulla man ha haft en av skinn som förut. Jag satte ungen i karet och så fick Felix vakta honom medans jag gick och gned och gned för att få bort det. Blev varse om att Lukas lyckats skruva ner pannan med så det fanns inget som helst varmvatten.

Fick i dem mat och nu ligger de alla tre och jag sitter här med Adele i lurarna och bölar. Löjligt men sjukligt befriande! Mammas (och min gamla) granne är död också. Vi vet inte när han dog mamma hade märkt av att han inte svarade i telefon och han öppnade inte dörren. Igår hittades han av sin bror. Sorgligt! Ingen kommer undan döden så är det bara. När brorsan var hemma i juni så bjöd vi upp honom på mat. Känns som ett bra avslut på nåt vis. Han har ju funnits där som granne sen jag var 9 år eller nåt sånt. Mer än tjugo år med andra ord.

Nu ska jag se på Greys sen blir det att ta igen lite sömn.

Puss på er!

RSS 2.0