En ny kärlek

Idag jobbade jag en kortdag sen gick jag och bytte ett par byxor jag köpt till Felix. Hade lyckats att köpa wide och stod hemma och drog i resårsnodden tills den nästan gick sönder och insåg sen att det visst fanns wide, regular och slim. Himla bra system egentligen, bytte givetvis till ett par slim. Sen plockade hun upp mig och vi åkte och köpte en varsin mjukglass på Maxi. Sen hem och hämtade barnen och en kompis till Felix. Alice var trött som bara den så jag bad henne sova middag och hon sov 1,5 timme till 16.30. Har blivit ett par tidiga mornar och långa dagar på förskolan så det behövde hon.

Idag gick vi förbi en blombutik och jag såg något så vackert så jag nästan fällde en tår! En blå orkidé! Den kostade över 500 kronor och det utan kruka, MEN jag måste ha den!! Den var så vacker så jag vet inte. Jag älskar dessa blommor!

Berättade ju att mina fått nya stänglar och de växer hela tiden och har blommat nonstop i ett år nu.




Vågar man tro att det är ännu en stängel på g eller kanske bara en rot? Ser dock mer ut som det förstnämnda.

Imorgon är det fredag! Någon som har några roliga helgplaner?

Kommentarer
Postat av: Ida

Prova att köpa en vit orkidé och vattna den med blåfärgat vatten istället! :) Brukar ställa mina orkidéer i vatten i ett dygn och sen låta dem rinna av, det gillar de! ;)



Hoppas att ni mår fint!!

Kram

Ida

P.s har bytt bloggadress och den jag skrev nu är den nya ;)

2012-04-12 @ 20:56:00
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/buffy
Postat av: Anonym

hej!Hoppas de är bra me dig.Har bloggat i nästan en månad o skulle vilja att du går in i min blogg o skriva de du tycker om den o vill gärna ha rå på hur ja kan göra min blogg bättre

2012-04-12 @ 23:06:48
URL: http://aaylass.blogg.se/
Postat av: Maria

Ida: Det ska jag göra! Köpte en blå som var färgad, men funderar på att fortsätta hålla den blå om jag kan. Ska genast lägga till din nya adress i bloglovin. Ha en trevlig helg nu!

2012-04-14 @ 11:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0