TGIF

Efter jobbet så drog jag ner på stan och handlade kläder till barnen i vanlig ordning. Gick in och roffade åt mig ett tiotal plagg. När jag kommer till kassan så upplyser kassörskan mig om att det är tag tre betala för två. Ja men jag köpte nog bara en sån säger jag. Det visade sig att det var det på alla barnkläder. Vilken koll jag har. Här har jag varit inne i butik och handlat och missat detta totalt. Blev glatt överraskad då jag fick 280 i rabatt, alltså så där en två tröjor gratis.

Gick vidare till stjärnhallen för att köpa en varsin tablettask till mina barn. Ser att det kommer en tjomme mot mig. Ser att han tittar på mig men jag väljer att inte möta hans blick. Sånt är aldrig bra när man stöter på en "knasboll". Han ställer sig brevid mig vid frysdisken så då böjer jag mig snabbt för att ta min korg och gå därifrån. Då tar han mig på rumpan medans jag böjer mig ner. Vänder mig om lite lätt på väg därifrån och ser hur nöjd han är. Jag pratar i telefonen med Charlie och fnittrar åt det hela. Ser två butiksbiträden som börjar rusa mot lagret. De hämtar två personer till och de börjar springa runt i affären och leta efter mannen i fråga. De ringer efter nån med. Jag tycker det är lite kul att det blev lite action. Det är ju givetvis inte för att han tog mig på rumpan som det blev liv i luckan det förstår jag. Han är antagligen en "kändis" som de inte vill ha där för att han kanske snattar, ofredar kunderna eller båda delarna. Han haltade och gick konstigt och såg otäck och knäpp ut. Det blev iaf en himla fart på alla därinne.

Sen åkte vi förbi Stinas living och sen hem och hämtade barnen. Efter att ha blivit av med tre par av Alice vantar denna vecka så tog jag ur alla kläder ur henne och Lukas garderober och märkte dem. Brukar vara bra på det men har nog inte varit så flitig på sista tiden men nu jäklar är allt märkt. Passade även på att rensa bort för små kläder och fick ihop en pappkasse från vardera garderob. Serverade de små middag och nu sover de yngsta i syskonskaran. Felix ligger i våran säng och ser på tv. Ska snart lägga mig brevid honom och se på Let´s dance. Har inte sett ett helt avsnitt än. Kanske blir det första gången i dag.

Ute regnar och snöar det, men vad gör väl det? Det är fredag och inget kan ta ifrån mig den underbara känslan över att helgen är här!


Alice gjorde en deggubbe för några dagar sen






Kommentarer
Postat av: charlie

hade ju gärna velat veta hur den här stjärnhallenhistorian slutade eller vart den började; vad va anledningen att de reagera från början :) hoho

du få ta det där tjuvnypet till det positiva, att det ä fler en kimpa sov vill ta del av kakan ;)

puss på dig å ha en bra helg, för så värst med utelek ser det inte ut som att vädergudarna tillåter.

2012-04-20 @ 23:53:29
Postat av: Maria

Haha ja jag med. Ville nästan gå fram och fråga dem av ren nyfikenhet. Haha ja tjuvnypet bjuder jag på. Nej jag håller med dig vädret är inte vad det bör. Man är knappt sugen på att gå utanför dörren.



Kram och hoppas ni får målat idag!

2012-04-21 @ 07:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0