Rappakalja

Har laddat hem en tredje webbläsare för att se om det kan fungera med styckesindelning nu. Men det tror jag inte alls att det gör. Men what the hell I´ll give it a try. Jag har ju fått den nya bloggportalen och detta ska vara en av många buggar och jag är jävligt trött på den. Annars gillar jag utseende och egenskaperna när de väl funkar. Vilket de sällan gör ska tilläggas. Såg en film med Kimpa igår. Höll mig vaken men somnade en sväng i mitten. Filmen var okej men framför allt så var Kims älsklingsskådis med. Kate Beckinsale. Han tycker att hon är het. Då kom vi genast in i det här med snygga skådisar. Ja tycker inte att hon är lika wow som han uppenbarligen gör. Däremot tycker vi båda två att Charlize Theron är grymt het! Sen sa Kim att Depp är snygg och boy he is! Och det har han varit i snart tjugo år känns det som. Sen är jag väldigt förtjust i Jude Law, åh va snygg han är. Kolla in the holiday genast! Wentworth Miller var sjukt het i Prison break med, det kommer man inte ifrån! Sen är Kimpa svag för Scarlett medans jag stör mig på hennes röst. Zac Efron ser sjukt söt ut i sin senaste film, men för smultronsöt och för lite man för min smak. Är det nån skådis som ni är extra svag för? Och har jag glömt några väsentliga namn?? Och det jag undrar mest av allt är om den här jävla styckesindelningen funkar? Pretty sure it doesn´t!

Kommentarer
Postat av: Anna

Joshua Jackson i Dawsons Creek, vilket för övrigt är min favoritserie. Är stolt ägare av boxen! Holiday är en grym film!
Nej ingen styckesindelning, funkar inte för mig heller. Sjukt irriterande!!
Kram

Svar: Aha ja han är ganska söt! :) Han hade jag inte ens tänkt på. Visst är det irriterande!? Jag gillar inte när det blir så grötigt. Stor kram på dig!
mariia

2012-08-12 @ 22:47:58
URL: http://annaochlivet.blogspot.com
Postat av: Tina

Åh vad heter den tjusiga karln som spelar Danny i Greys? Han är med i PS I love you också... han är HET! Är han irländare tro? (då blir han ju ÄNNU hetare)och Gerard Butler...(mycket snygg)
När det gäller kvinnor säger jag Nathalie Portman, hon är så vacker att hälften vore nog!

Svar: Åh han är riktigt snygg han med. En riktig man han med! Han heter Jeffrey Dean Morgan! Ja Gerard har nåt han med det håller jag med om. Men inte i klass med t.ex Jude om du frågar mig. Downey jr är rätt het med eller hur?
mariia

2012-08-13 @ 11:19:25
Postat av: Jeanette

Jag håller med föregående talare, han i Greys är en snyggo man, Men jag visste inte att han var med den filmen, den måste jag se nu. Men tyvärr kan jag inte lägga till några mer då jag har blivit en förblindad gammal gås :-P

Svar: Haha kom igen nu! You are all about the guys, eller men! Du kunde ju ringa för att skrika att det var en snygg man på fyran liksom. Nu får du kamma dig och fixa fram en till lins och återkomma!
mariia

2012-08-14 @ 10:40:35
Postat av: Frida - mamma till Filippa

Robert Pattinson..... Mmmmmm! Skulle kunna käka bajs för att få röra vid honom, typ.

Svar: Ah ja han är ganska snygg! Och väldigt populär :) Håller med dig om att han har nåt visst, det har han!
mariia

2012-08-14 @ 17:08:55
URL: http://fridafabulous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0