En helg i december

Helgen var väldigt lugn. Hade tänkt mig ut i fredags men ändrade mig och stannade hemma. Kim kom hem vid nio efter att ha suttit i bilkö i två timmar i huvudstaden och då ville jag hellre umgås med honom än gå på krogen. Vi satte på en dålig American Pie film och fick oss några halvgarv trot eller ej. Kim var sjuk när han kom hem så i lördags blev det inte mycket action. Tog med killarna och gick till kojan. Alice skulle inte med. Vi stannade inte så länge eftersom Felix lyckats blött ner hela vanten i bäcken och frös rejält. Tog en annan väg hem och jag tyckte mig höra ett barn som ropade men jagg spanade efter Alice eftersom jag kände på mig att hon kanske skulle komma efter men nej vi såg ingen Alice. Kom hem och tyckte jag hörde barnrop igen. Bad Felix springa in till Kim och kolla om hon var inne. Det var hon inte, hon hade gått efter oss. Vi skyndade oss upp till kojan. Den ligger inte alls långt bort men hon är helt ovan att vara ute själv (förutom i trädgården vill säga). Vi gick och killarna ropade på henne. Felix sprang före eftersom jag inte kunde lämna en lunkande Lukas på gatan. När han kom fram så låg hon på andra sidan bäcken och stortjöt. Lilla snuttan! Var ju ingen som helst fara men ändå olustigt, speciellt för henne. Felix hade också gråtit när han sprang emot henne och såg att hon var ledsen. Men vi fann henne och tröstade henne sen stannade vi kvar en stund till.
 
Igår var vi hemma och fixade praktiska saker hela dagen. Avlusade hela familjen igen och det tog ju sin tid. Nu hoppas jag de små parasiterna håller sig borta. Sen bäddade vi givetvis om i alla sängar, plockade upp grejer på vinden mm. Fick till en god adventsfika på kvällen med. I samma veva åkte jag på mask igen och det var smått pinsamt att gå in på apoteket och be om både lus och maskmedel. En vandrande sanitär olägenhet liksom.
 
Imorse tog vi sovmorgon (som varje dag nu). Felix hade studiedag och alla andra var också lediga. Blev en väldigt lugn dag. Jag var ute med de små en kort stund eftersom det var så kyligt. Felix åkte hem till en kompis och vi veckohandlade på Maxi. Nu ska vi se på våra två favoritserier så denna dag blir bra den med.
 
Annars behöver jag lite att se fram emot så jag bokade fyra biljetter till Williams. Fick tag i dåliga första gången och håller på ochsäljer dem as we speak. Världens bästa Linda insåg att hon fick offra sig på att vara mitt sällskap. Beställde även en dag i Gbg med tre fina väninnor. Vi skulle ha åkt ner en hel helg men nu blir det en dagstur istället. Alltid nåt!
 
Imorgon ska jag åka på mammografi och kolla upp den där knölen. Känns bra. Men nåt som inte känns bra är att jag har haft ont i magen hela helgen. Det ömmar och värker, känns som att jag är hungrig men när jag äter gör det ont och jag känner mig illamående titt som tätt. Det känns inte alls bra. Kim känner igen alla symtom och tror att det är en släng av magkatarr och det känns ju inte helt främmande. Jag är inte den som mår dåligt men om man tänker efter så är det ju en del stress och press i mitt liv med. Och saker påverkar även fast man kanske inte tror att de gör det.
 
Nu till en fantastisk nyhet. Min vän Mia har fått en son! Helt underbart och jag ska snart åka och hälsa på den lille! Annars bjuder veckan på sjukhus, utvecklingssamtal och sen fyller Alice fem år på fredag. Kim funderar på att stanna hemma denna vecka. Inte mig emot!
 
 
 
 
Tre barn, en koja
 
När den inspelningsbara boxen krånglar hamnar man här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0