Friday!

 
Fredagkväll och jag är ganska trött. Är nästan aldrig trött och har kännt mig pigg i flera veckor nu. Är inte ens trött på kvällarna utan suddar en hel del. Men igår slog den till, tröttheten. Ville bara få barnen i säng för att själv kunna sova. Vaknade sen mitt i natten och sen vaknade Lukas och krånglade lite och fick komma till min säng. Mys!
 
Tog det lugnt hela dagen. På eftermiddagen fikade vi lite när Felix kom hem från skolan. Sen följde vi med Felix och två kamrater till pulkabacken. Tyvärr så är inte Lukas så förtjust i att åka. Han åkte en gång och skrek av glädje men sen ville han inte mer. Men vi stannade kvar en timme iaf tills vi eller jag började frysa. Gick hem och började med middagen och sen kom Kimpa hem till allas stora förtjusning. Vi åt middag följt av kalendern. Läggning av de minsta och sen såg vi halva sista delen i triologin om Ringen. Nu ligger Felix med och jag ska krypa ner jag med. Ska iväg till Göteborg på en shoppingrunda med två vänner imorgon. Ska bli kul!
 
Har jobbat i Felix parallelklass i veckan. Superkul att få en inblick i hur han har det. Hann även med lunch med E, Ett besök hos Mia och Tobbe och deras nya Lowe. Utvecklingssamtal för Felix med. Stressade även upp på luciamorgonen och stressade iväg barnen för att sen lämna dem på förskolan utan att kunna vara med. Gjorde ont. Lukas grät och ville ha sina snutterier. Han är inte så tuff han inte. Och någon tomtetröja skulle han absolut inte ha heller för den delen. Gick därifrån med tårar i ögonen. Och på kvällen grät Alice en skvätt för att jag inte kunde se henne när hon var lucia. Skickade med Felix kameran och han tog 36 bilder på tåget. Underbart med stora barn kan jag tala om!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0