Bright and shiny

En mycket bra dag är över! Imorse åkte jag till stan och och gick på brunch med några av tjejerna. Det var mysigt, maten var kanske inte kulinarisk men helt okej. Först fick man amerikanska pannkakor, sen bagels med sallad och lax och sen avslutades det med en kak och tårtbuffé. Helt okej och mysigt som bara den. Kul att någon kommer på nåt nytt här i höla!

Sen åkte jag hem och gick till pulkabacken med Felix och hans kompisar. Alice och Lukas var hemma med Kim för de hade varit och åkt pulka vid kojan på fm. Sen på kvällen blev det tacos med familjen. Nu ligger de små, Felix ska snart sova han med. Sen blir det tv:n resten av kvällen. Imorgon jobbar jag långdag på jobbet.

Imorse bokade jag legoland med. Har pratat om det ett par år men inte kommit iväg. I somras lovade jag Felix att vi skulle åka till våren så nu var det dags att ta tag i det där. Blir ett par dagar i slutet av maj. Och sen blir det som sagt en helg i Gbg om två veckor. Sen även en Ullaredstripp med några av tjejerna i början på mars om allt går som det ska. Man behöver saker att se fram emot!




Arvid <3




Träffade lille Harry i pulkabacken






När jag kom hem så fann jag Alice så här. När mamma är borta är hon mycket kärvänlig med sin pappa


Barnen leker hund ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0