Heelg!

Ber om ursäkt för bloggsvacka, eller egentligen ingen svacka. Har inte haft tid att blogga och inget att skriva om heller för den delen. Hinner knappt läsa andras bloggar heller. Men nyss hann jag beta av 70 nya inlägg på bloglovin! Har jobbat hela veckan och haft två öppningar så idag känner mig som en urvriden disktrasa. Är skittrött, men det är gott att vara trött och det är underbart med helg. Kom hem och slängde av mig alla kläder och satte på mig mjukisar och nattlinne. Har i alla tider bytt om till mjukisar när jag kommit innanför dörren. Nu har jag trappat upp detta. Numera kastar jag även av mig bh:n, free falling :) Men det är en härlig känsla. Själva ledigheten och inte de fria boobsen alltså.

Felix sover hos en kompis ikväll. De hade planerat detta i skolan, sött! Så vi gav de små middag och sen fick de lite chips framför Pippi på de sju haven. När chipsen var slut kom Lukas med skålen och bad om mer chips, många chips som han sa. Gud vad han snackar nu. Idag sa han aldrig precis på det sättet som syrran gör när hon vägrar nåt. Men man skrattar ju när han säger det. Nu ligger de små och jag och Kimpa får långkväll framför tv:n. Men hur lång den blir vete fasen. Jag däckar nog rätt omgående. Men då kan man halvsova där en timme för att sen vara vaken nån timme till och sen lägga sig senare sen. Det är det fina med fredagar det!

Fleeze har sluppit sin tratt nu. Han har varit så duktig och accepterat läget, ätit sin antibiotika och skitit på lådan. När vi kom hem igår så var han trattfri, han hade äntligen lyckats komma ur den. Såret är läkt och skorpan har lossnat. Så jag kramade och pussade på honom. Men han ska inte tro att han sitter säkert. Han har börjat vara dum mot Coccan igen och då hotar vi med tratten. När han var sjuk så var han from som ett lamm.

Helgen är helt planlös. Tänker hänga med mina fantastiska barn. På tal om dem så fick Felix nyckeln och gick hem och packade sin övernattningsväska själv medans jag lockade med de mindre barnen från dagis. Han hade packat allt viktigt, superfint viket. Min stora kille det, snacka om att jag har en stor unge, snart nio år!

Nu ska jag hänga med mannen i soffan, härlisch!

Trevlig helg på er!

Kommentarer
Postat av: Maria H

Skulle gärna vilja veta vilka andra bloggar du följer!!!

Skönt med en helt oplanerad helg! Må så gott! Kraaam

2012-01-13 @ 21:44:25
Postat av: Jonna

Nej usch stackars er, krya på er! Jäkla skitsjuka. Bokstavligt talat om man har otur. Kram!

2012-01-14 @ 19:36:08
URL: http://Www.loveli.bloggsida.se
Postat av: Maria

Maria: Kan du få om du vill. Kan skicka ett par länkar på fejjan nån dag här.



Jonna: Ja fy verkligen fredagen den trettonde. Tack!

2012-01-14 @ 20:04:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0