Mys på hemmaplan

Idag var jag inne på jobbet och vände. Åkte dit och öppnade och sen hem igen lagom till frukost. Kimpa började kräkas mitt i natten men jag hade ingen lust att ringa en kollega då eller fem imorse. Han orkade inte stå på benen och inte heller ta hand om några barn i sitt tillstånd. När han väl masade sig till soffan fick han en massa kärlek av Alice som sa att hon älskade sin pappa mest. "Det finns en kille som jag är kär i och det är du pappa". Sen kunde de även pussas på munnen menade hon eftersom båda två var sjuka.

Jag tog med Lukas till affären för att inhandla lite proviant och sen lekte vi ute i snön. När han sov middag så passade jag på att slumra lite jag oxå. Var rätt trött efter dessa nätter. Har njutit av barnen hela dagen. Dessa fantastiska ungar alltså. Hur kunde jag göra nåt så fint? Nåt så rätt!? Alice har varit nöjd och go i flera dagar nu och Lukas går runt och leker och kastar boll till mig. Och han babblar och sjunger en massa. Och Felix som kommer hem från skolan och berättar saker som får mitt hjärta att smälta. Han är snart nio år och han har skrivit ett brev till en tjej! ♥

Kimpa lade sig vid sex för då mådde han riktigt dåligt igen. Jag hade mys med barnen och läste en bok för Alice. Sen läste Felix för mig. Han ska läsa högt tio minuter fyra ggr i veckan i ett par veckor framöver. Han är så duktig och läsningen är automatiserad och jag lyssnar varje kväll. Mys!

När de ringde från jobbet idag så bedyrade jag att jag minsann skulle komma imorgon. Men jag får nog inse att jag måste vara hemma imorgon med. Kim är inte i skick att ta hand om barnen, det är inte rätt mot någon i familjen. Men på torsdag ska vi väl vara på banan igen, om jag och Felix klarar oss vill säga.




Kommentarer
Postat av: Emelie

Håller en tumme att ni klarar er, du och Felix!

2012-01-31 @ 21:33:31
URL: http://frokenmli.blogspot.com
Postat av: Jonna

Men att du har klarat dig ger ju en annan lite hopp! ;) Det går! (håller iaf tummarna) kram!

2012-01-31 @ 21:36:32
URL: http://www.loveli.bloggsida.se
Postat av: Maria

Emelie: Tack så mycket!!



Jonna: Haha ja det är hoppfullt det är det. Men jag är rädd för att det slår tillbaka om jag är för kaxig och tror att jag klarar mig. Som att säga jag blir aldrig sjuk du vet :) Men tack så mycket! Har ni klarat er där hemma? Kram!

2012-01-31 @ 22:10:39
Postat av: Jonna

Ja vi har klarat oss! Liam är hemma i förkylning. Ringde dagis idag o då sa det att magsjukan härjar på småbarnsavdelningen(där många har småsyskon) så frågan är om han inte blir hemma resten av veckan oxå...

2012-02-01 @ 08:54:15
URL: http://www.loveli.bloggsida.se
Postat av: Maria

Jag skulle göra detsamma om jag var er, magsjukan slipper man gärna om man kan. Krya på Liam och ha det gott!

2012-02-01 @ 20:09:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0