Bazar

Lite stress på morgonen men sen iväg till stan för frukost på ejes. Iväg på ännu en frukost hos Charlie (åt bara druvor, ryms inte hur mkt som helst fast det kan verka så). Mia och Jeanette var med idag också. Mycket trevligt. Mia är gravid och har mått riktigt dåligt men nu hoppas jag hon får må bättre och att vi kan ses oftare. Sen drog jag och Jea iväg och mötte upp Linda för lunch på Thai. Inte en helt fel förmiddag med andra ord.

Åkte sen och jobbade ett par timmar, sen hem och hämtade barnen. Hem och fick i dem lite mat. Tillbaka till förskolan för årets vårbazar. Började inte så bra. Barnen skulle spela upp teater för föräldrarna och Alice ville vara Rödluvan men den rollen gick till en annan tjej. Inget konstigt där men Alice bröt fullständigt ihop. Trött och besviken. Hon är ju så stönig med ibland så hon bara fortsatte. Försökte att prata med henne men det var fullkomligt lönlöst. Pedagogen som var berättarrollen försökte hyssja henne men det hjälpte föga och irriterade mest. Fick ta och bära iväg med ungen. Hon störde alla som tittade och ingen hörde nåt. Hon tjöt och tjöt. Efter ett tag fick jag henne lugn. Men det är inte helt kul, man känner sig rätt värdelös som mamma när sånt här händer. När vi äntligen kunde återvända så var det Lukas tur att vara med i en teater. De små grisarna. De var så söta och hamrade och blåste på husen. Stora stygga vagen vrålade han när det var dags för det momentet i dramat. Alice var fortfarande ledsen över att hon missat hela teatern. Men vad gör man? Vi fikade, handlade massa fikabröd, tvål, igelkott som Alice skapat, ljuslykta och sylt. Barnen lekte så det var en härlig kväll. När vi kom hem var pappan i huset hemma igen. Alice berättade om hur ledsen hon var över teatern och nu har jag tagit upp det tre ggr eller nåt. Dropping it!

Lade barnen och såg på tv:ni sällskap av gårdagens tårta. Felix blev ju nio år igår. Mamma och Rickard var här och i helgen kommer resten av klanen. Han fick en ny mobil, massa choklad, kläder, ellabb och sitt favoritdataspel så han var en mycket nöjd nioåring kan man säga.

Nu ska jag gå och sova, blev sent igår då jag fastnade framför Eurovision, på svenska denna gång!






Lukas och Harry fikar ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0