Torsdag

Blir lite dåligt med uppdatering här. Men tiden finns inte riktigt till. Antingen så jobbar man eller så lever man! Nej då så illa är det inte. Men det är svårt att hinna med. Idag hann jag inte ens ta rast på jobbet. Skulle ha ringt läkaren men det hanns inte riktigt med. Sen händer det ju inte så mycket som är värt att uppdatera om heller hehe. 
 
Har jobbat hela veckan och det har varit skönt och enkelt eftersom Kimpa varit hemma och hållit ställningarna. Nästa vecka åker han iväg igen och då blir det lite mer komplicerat. Sen har jag gått med i viktklubb igen och håller på och räknar kalorier. Blir förvånad över hur många man får äta per dag. Har medvetet dragit ner 200 kalorier per dag (alltså 200 mindre än jag får äta) och inte ens kommit upp i det. Men det är väl så just viktklubb fungerar. Man ska kunna äta allt. Och det underlättar ju faktiskt. Sen håller jag mig givetvis borta från allt sött. Hoppas ju att jag kan hålla ut men jag känner mig själv och vet att det kan fungerar några veckor. Men det är ju bara upp till mig och jag vill verkligen! Den stora boven är ju att jag brukar klämma i mig sött. Än så länge har ja inte haft några större sug. Har tackat nej till fika och sånt och har massa godis hemma som jag inte ens tittar åt. Annars är det ju som med en alkoholist, att det ska inte finnas sånt hemma för då äter/dricker man. Bara olika beroende. 
 
Igår fyllde Charlie år så jag var förbi med en chokladask och gav henne en kram. Linda och hennes grabbar var också där. Imorgon tar vi helgen och efter jobbet så åker vi hem till Kims kusin i Bjb och käkar tacos. Resten av helgen är oplanerad så det blir nog lugnt. 
 
Nu ska jag få Felix i säng sen ska jag och kim se på senaste Spiderman. 



Kommentarer
Postat av: Sara

Heja heja det fixar du!

Svar: Åh tack så mycket! Ja jag ska verkligen försöka! :)
mariia

2012-11-16 @ 02:26:31
Postat av: Jeanette

DEtta klarar du!!

Svar: Tack gumman! <3
mariia

2012-11-16 @ 09:42:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0