Helg på Bläckhornet

Idag spenderade vi en söndag på ett vettigt sätt. Svärmor och svägerskan kom hit och vi åkte in på bytesmarknaden en snabbis. Man kan säkert fynda en del, finns säkert guldkorn men vi hittade inga. Hittade en Didrikssonoverall för 150 kronor men både jag och Kim ansåg att den var för trashig för att få följa med hem. Vi drog till China och åt lunch istället. Lika gott som vanligt och mysigt. Skulle ha gått på kakbuffé men kände att det sved lite att betala över 300 kronor bara för att mosa i sig kakor. Speciellt när vi redan spenderat en femhundring på kinamat. Åkte till Maxi och veckohandlade och där fick alla i familjen välja en varsin kak/bullsort och så åkte vi hem och fikade hos oss istället.
 
Annars har barnen lekt och roat sig hela dagen. De leker väldigt bra här hemma nu och de är väldigt harmoniska. De blir osams då och då men så är det ju med syskon. Vi hade kojor i hela huset nu på kvällen. Jag tog mig ett storröj och sen såg det fint ut. Kan inte ta kvällen med en enda leksam på golvet eller ett glas på diskbänken. Det går bara inte! Sen satte Kim upp mina nya lampor som jag köpte och helt plötsligt blev det mysigt i huset igen. En av fördelarna med mörket och rusket där ute. Man kan mysa inomhus desto mer.
 
Igår var vi bara hemma och hängde. Kim drog på fotokurs och skulle handa både i Karlstad och på Maxi. Men han glömde plånboken här hemma. Så han fick åka till Ikea och äta fyrakronorskorv till lunch för sina parkeringspengar. Sen på kvällen så sprayade han sina nya skor som han sen glömde ute hela natten. De var lite lätt blöta imorse, stora pölari dem. Själv då råkade jag diska glaset med Alice två tappade tänder i diskmaskinen i börja på veckan.
 
Nyss så såg vi På Solsidan som jag alltid glömmer bort. Men man läser ju om det på fejjan så man blir påmind som tur är. Samma visa förra veckan. Just nu ser Kim ikapp förra avsnittet av Greys. Sen blir det Homeland med lite popcorn och must.
 
Vad veckan bjuder på vet jag inte riktigt än. Men inom sinom tid så.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0