Helg!

Nu är det kvällen. Tar helgen nu! Barnen har haft långa dagar på förskolan och det märks på dem att de är slitna. Fick smeka dem medhårs nu på kvällskvisten för att undvika diverse utbrott som jag i ärlighetens namn inte själv orkade med. Lukas och Alice utdelade ett varsitt slag på varandra och mottagaren bölade stort. Felix ramlade omkull och slog sig. Alla ledsna, alla trötta. Därav mitt beslut att ta helgen och vara lediga imorgon. Inte riktigt humant för dem denna vecka. Men som tur är lägger de sig tidigt på kvällarna. 
 
Fick ett sms från Kim där han berättade för mig vad jag surfade på. Teknik, teknik. Tur han håller koll på mig. Ska försöka att inte porrsurfa så mycket ;)
 
Lukas är så roligt och klok. Berättade för Alice att hon inte fick kalla sin fina lillebror för ful. Sen dunsar det till och han ramlar ur soffan "JÄDJAJ" hör jag. Haha ja man har inte tråkigt med barn i huset i alla fall. 
 
Nu ska jag bädda ner mig. Har stått ute halva dagen. Usch det var riktigt kyligt idag. Årets första snö! Sen ringde Kim från stockholm och oj oj WTF det snöar. Hos oss kom det först :) 
 
Imorgon kommer han hem! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0