Friday!

Nu är det slut på veckan nu är det dags för fredagsmyyyys! Blir inte mycket mys för mig. Har inte mått bra i kväll. Har haft nackspärr hela veckan och idag steg det upp i huvudet. Kände av det hela dagen men på eftermiddagen blev det värre. Gjorde så ont så jag nästan behövde kräkas. Satt på jobbet utan tabletter och var ensam kvar med ett barn efter halv fem. När barnen åkt hem började jag grina. Kunde knappt gå för jag hade så ont. Insåg mitt i detta att jag glömt min nyckel hemma. Fick åka hem till mamma och bädda ner mig. Tog en voltaren innan. Och från att inte kunnat röra mig alls till att må helt okej på en halvtimme. Fantastiskt! Har på allvar aldrig haft så ont i huvudet i hela mitt liv. När jag mådde bättre sen så kom Kim, Alice och Lukas och hämtade mig. De hade varit i Mariestad och lämnat Felix hos farmor och passat på att klippa killarna. Imorgon är det bröllop för hela slanten! Ska bli fantastiskt roligt! Har dock ett dilemma. Har tre klänningar att välja på och jag vet inte. Tror dock jag har en favorit. Skulle ni vilja hjälpa mig? Lägger in en bild på dem så får vi se om det är nån som har en åsikt. Vet att det kanske är svårt utan att se dem på. Men så roligt ska vi tyvärr inte ha :)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tycker den i mitten :)

Svar: Du gör det ja? Jag med tror jag. Tack!
mariia

2012-09-21 @ 22:29:41
URL: http://Http://frokenmli.blogspot.com
Postat av: tina

den vita,,,eller den bruna...jag bestämmer mig imorgon när du gett mig en modevisnign =)

Svar: Tack vännen!
mariia

2012-09-21 @ 22:31:56
Postat av: Charlie

Den vita eller prickiga! ;) hoppas du å kimpa mår bra idag!

Svar: Tack! Vi mår så där men nu biter vi ihop för det är BRÖLLOP!
mariia

2012-09-22 @ 07:41:51
Postat av: Linda

Jag gillar den bruna

Svar: Jag med! Tack!
mariia

2012-09-22 @ 08:23:47
Postat av: Anna

Den bruna!
Ha en bra helg.
Kram

Svar: Tack Anna!
mariia

2012-09-22 @ 08:39:13
URL: http://annaochlivet.blogspot.com
Postat av: Sara

Jag lade min röst på bruna också:)

Svar: :) Det blev den bruna oxå
mariia

2012-09-22 @ 15:22:27
Postat av: Jeanette

Synd att jag inte läste detta i fredags istället för nu söndag. Jag skulle säga den bruna, den i mitten.. Den vita är fin, men en sägen säger att man inte ska bära vitt förutom bruden. Den pricka är också jättefin. Så någon ev dem. Nu får du visa kort på det du hade på dig, även de nya skorna. Säker på att du blev skitsnygg!

Svar: Haha ja du det blev allt den bruna kan jag säga dig. Om du tror jag var snygg igår så skulle du se mig idag. Smutsig gammal t-shirt, smutsiga legging och strumpor i pumps. En riktig hottie kan jag tala om!
mariia

2012-09-23 @ 08:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0