We´ll walk this road together trough the storm

Har börjat på nya jobbet och igår kom jag hem sent. Åkte direkt från jobbet till föräldramöte på Felix skola. Nya schemat är lite sämre. Jobbar till kvart i sju två dagar i veckan. På förra stället jobbade jag som senast till fem. Men det innebär att barnen får börja lite senare på förskolan en del. Så det blir nog bra får jag tro. Idag kom jag hem i tid och hängde med barnen. De fantastiska barnen som börjar leka direkt vi kommer innanför dörren. Felix fick gå hem själv och fixade mellanmål och klarade sig den timmen det tog för mig att komma innanför dörren. Han vill hellre gå hem än till fritids. Är knappt några kompisar kvar där längre. Och det funkar ju så bra. Han är så stor! De börjar leka direkt vi kommer hem och de underhåller sig själva hela dagarna långa. Riktigt skönt kan jag lova. Lukas är smått insöad på pirater och vrålar "ladda kanonerna" hundra ggr per dag. Han och Felix fäktas med svärd och har kul. Han ställer upp krigsgubbar och legogubbar och leker i timtals. Alice gör oss svettiga emellanåt men däremellan är hon fantastisk. Och Felix då som räcker upp handen för att berätta för sin nya klass att hans lillasyster tappat sin första tand. Varpå en kompis säger att han bör berätta för henne att det inte finns nån tandfe. Men det är hon för liten för säger Felix. Hon kan gott tro på det ett tag till tycker han. Annars är det lugnt här. Väntar på att Kim ska bli arbetsfriad. Vet inte riktigt när det händer. Men allt från när som helst till nån månad eller så känns det som. Igår tog vi individuella kort på barnen på deras förskola. Kim var med dem eftersom jag jobbade. Lukas var sur och hade inte sovit middag så han ville helst inte vara med. Ställde motvilligt med på två kort innan han lät meddela att det minsann inte skulle tas nåt mer kort. Iaf inte där han medverkade. Och vi hann inte klippa killarna heller eftersom frisören var stängd sist vi var inne. Men de är ju fina ändå såklart. Nu ska jag njuta av kvällen och tystnaden!

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag har försökt skriva från mobilen och det här är tredje gången jag börjat på samma kommentar. Hoppas inte de andra kommer med också:)
Vad sött att Lukas skriker "ladda kanonerna". Får en pluttig bild framför mig. Å tänk att Alice redan tappat tand!! Det dröjer nog för Tyra. Hon fick första tanden när hon var 13 månader;)
Gullig storebror som berättat om det i klassen. Underbara ungar! Så länge man har dom och kärleken så klarar man nog allt oavsett om nån är arbetslös❤

Svar: Ja du har helt rätt! Så länge man har sin familj så ordnar sig allt annat. Och i Sverige har vi ju ett sånt bra nätverk med a-kassan. Kram på dig!
mariia

2012-09-18 @ 21:18:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0