Hälga!

Fredagkväll, en underbar känsla infinner sig! Stängde på jobbet idag. Kom hem och Fixade mat till familjen. Hade mys med barnen som nu sover. Felix har en kompis som sover över. De sitter bredvid varandra framför en varsin dator. Tänkte få dem i säng snart. Så jag kan gå och lägga mig. Man är verkligen trött på fredagar. Har just sett ett avsnitt av Breaking bad. Sjuk serie, men alla säger att den ska vara så bra så det tror vi på!
 
Har pratat med Linda ikväll med. Älskade, finaste Linda. Hon är så klok och vi kan resonera och analysera tillsammans. Jag har haft en jäkla tur här i livet. Jag är så tacksam för att jag är omgiven av världens finaste människor!
 
Mamma har åkt upp till brorsan och det hade varit roligt att följa med. Men vi åker upp en annan helg istället. Emeli fyller snart fyra, så det blir väl i samband med det kanske.
 
Har annars inga planer för helgen. Ska hänga med kidsen och städa och tvätta ikapp. Förhoppningsvis kan vi klämma in nåt lite roligare med innan det är dags för allvar. Skolstart på måndag med allt vad det innebär. Är glad att jag jobbar på skola just nu. Det är riktigt roligt och barnen är så härliga, det är dem verkligen!
 
Ha en riktigt bra helg nu!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas eran helg varit och är underbar:)

Svar: Det har den absolut varit! Eran med hoppas jag!?
mariia

2013-08-18 @ 10:14:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0