En släng av ångest

Sitter här hemma alldeles ensam och lyssnar på musik. Familjen åkte precis ner till Mariestad för att fira Dennis som fyller år. Jag stannar hemma för jag ska iväg sen. Ska åka på Håkan Hellström på nöjes med några kompisar. Innan dess ska vi käka lite i stan. Det blir nog skoj!
 
Men jag är lite off kan man säga. Är trött och slö och mår illa. Har ont över hjärtat (känns otäckt men jag tror det är ett revben som spökar). Eller spökar och spökar men jag upplever att det är där det gör ont. Men det är en obehaglig känsla och igår när jag skulle sova fick jag lite ångest. Fick ta mig en promenad runt kvarteret 12 inatt. Sen satte jag mig vid datorn en stund innan jag smög ner i sängen. Sov hela natten i strumpor, mjukisbyxor och tröja utan att svettas minsta. Frös som bara den när jag somnade. Idag har jag fått vila ett par ggr för att det ska kännas okej.
 
Det här med att man kan tro att det är nåt med hjärtat skrämmer mig ordentligt. Finns ju en del sånt i släkthistorien om man säger så. Det är rent obehagligt och ångestframkallande som sagt. Så nu ska jag gå och vila ett par timmar innan jag åker. Sen blir det ingen alkohol eller så ikväll. Vatten it is! Har även fått en ny knöl i andra tutten som jag ska kolla upp. Fick visa tuttarna för en riktigt snygg läkare, mindre kul! Kanske skulle ta och göra en komplett läkarundersökning. Känns som att det skulle vara på sin plats. Men annars är jag faktiskt riktigt frisk och pigg och har typ aldrig ont.
 
Igår tog vi oss ut för första gången på ett par dagar med. Passade på mellan regnskurarna och vallade barnen lite.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0