Gott nytt!

Är fortfarande ledig och såsar fortfarande runt här hemma och njuter av ledighet och mina barn! Idag är det nyår och vi gjorde inget speciellt. Åt god mat, men bara tvårätters. Just nu får jag vara glad om jag får i de minsta nån mat alls. Det mesta jag lagar är äckligt och så vidare. Men idag var maten helt okej tror jag. Annars går jag bhlös i mina sovkläder, glammigt värre! Men det är bara på kvällen under dagarna har jag faktiskt vett att klä mig. Pyjamas och nerdragna persienner är något jag inte klarar av (dagtid vill säga).
 
Innan vi började mysa här hemma så kom mamma hit och tog barnen och så åkte vi och slogs med alla andra sista minutenshopparna på Maxi. Igår tog jag med barnen till dagisgården och så dök Alex upp med Julia och Nils och så lekte vi lite. På kvällen så gick jag och Kim på The Hobbit och efteråt åkte vi till donken mitt i natten och käkade chilicheese. Filmen var faktiskt bra, går inte att jämföra med ettan som jag tycker är lite tråkig. Det var mer sagan om ringen över den här.
 
Har jag några nyårslöften då tro? Nej det har jag väl inte direkt. Men i anda av det nya året så är det dags att återigen dra ner på kalorintagen här i familjen. Jag och Kim vill säga. Räknar inte med att gå ner 20-30 kg även fast jag gärna skulle vilja. Men jag vet med mig att viljan brukar falna efter ett par veckor. Men givetvis ska jag göra mitt allra bästa för att hålla igen totalt. Har betalat för viktklubb i ett år så det är väl bara att hoppa på det tåget igen. Wish me luck!
 
Gott nytt år till er! <3
 
Våran katt Diza är förresten försvunnen sen tio dagar tillbaka. Vi hoppas givetvis på att hon kommer åter!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0