Julen 2013

Haft en bra jul och ett par väldigt lata dagar här hemma. I fredags så jobbade jag en kortdag och hade avslutning med klassen sen åkte jag upp till Alice och Felix skolavslutning på Djurgården. Efteråt vandrade jag och Alice hem till Linda, Albin och Ville och fikade innan vi åkte hem. På söndag åkte vi till Norrkvarn och åt julbord med Kims familj. Tyvärr är jag sjukt svår/kräsen när det gäller mat. Jag fick en vegetarisk tallrik men den var inte särskilt god och jag åt kanske 1/4. Men det var trevligt ändå. Men jag tycker nog inte att det är värt pengarna att gå ut och äta julbord sådär. Det är ju ingen finmat direkt men det är bara min åsikt. Kims mamma betalade hela kalaset, väldigt snällt av henne!
 
I lördags hade vi barnkalas för Alice och sex av hennes vänner kom hit. Det var väldigt lyckat och barnen var nöjda efter lek, musikstopp, fika och skattjakt. I måndags jobbade Kim och jag och barnen bakade wienernougat och kokade knäck och förberedde det sista. Granen blev klädd på kvällen eftersom vi var tvungna att köpa en ny julgransfot. Den förra var för liten för våran stora monstergran som tar upp halva köket, men det är den finaste granen vi någonsin haft!
 
På julafton så tog vi det lugnt, sen kom Kims mamma och bror. De andra var hemma och mamma åkte ner till brorsan. Vi åt lite julmat och efterrätt och sen godis och tomten kom förbi med paket till barnen. Det var lugnt, skönt och alldeles lagom.
 
Sen dess har vi verkligen bara varit hemma och såsat och latat oss. Barnen leker med nya sakerna och är mycket nöjda, alla sover till nio på mornarna och har det allmänt soft. Idag tog vi oss till Maxi för att handla men annars är det verkligen ingen action på oss. Men det är väl så en ledighet ska vara och vädret har ju inte förutom idag kanske inbjudit till att gå ut. Och vi ska vara hemma i elva dagar till och såsa på i detta tempot. Men det blir nog väl. Sen när det kör igång igen i januari så blir det fullt ös som gäller igen!
 
Har så mycket mat hemma så det bokstavligt talat ramlar mat ur både kyl,frys och skafferi när man öppnar så nu blir det till att äta ur skåp innan det fylls på. Är ju sjukt hur mycket man handlar hem, medans folk svälter.
 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se klart på Snowroller. God fortsättning på er! Och sen hoppas vi att barnen får en liten kusin nu efter julhelgerna! <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0