Slutet på veckan

Jag har haft en bra arbetsvecka och har kommit hem till god middag på bordet varje kväll. Han är så fantastisk! Han tvättar och diskar och gör fint här hemma om dagarna. Inget anmärkningsvärt med det kanske. Men om men med tanke på de veckor han är i Sthlm så är det skillnad. Framför allt så är han en himla fin och bra pappa till de små dagarna i ända.Saknat barnen massa som jag inte hunnit träffa så mycket. Idag kom jag hem med nya kläder till Alice och hon älskade dem. Elena frågade om jag inte skulle in på Lindex med. Men jag kände min begränsning. Kan inte gå in i en affär utan att komma ut närmare 1000 kronor fattigare.
 
Imorgon är det fredag vilket innebär gofika på jobbet och sen en nalkande helg! Har inga planer för helgen, men har hört att det ska bli skitkallt. Så det kanske blir att sitta hemma och uggla eller elda. Helgen efter är det kalas för Lukas, och Wyclef konsert. Helgen efter åker jag, Kim och Felix på kryssning med svärfamiljen och firar Rickard som fyller trettio år.
 
Nu ska jag gå och snaska lite såna här hjärtan som alla tjatar om. Blir lite Greys innan jag däckar. Imorgon är det fredag! :)
 
Puss och trevlig helg på er!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Jag tycker ni kan ta det lugnt lite :-P
Men vad är det för hjärtan och nej du kan inte gå ut ur en affär utan att bli fattig! Hihihi

Svar: Hehe så sant så sant! Istället för ostbågar så är det hjärtan. Goda!
mariia

2013-02-08 @ 08:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0