Bucketlist!

Snart är den här arbetsveckan över den med. Har varit en bra vecka. Imorgon kommer Kim hem igen och jag hoppas att jag kan sova bort halsontet och värken som ligger på lur i kroppen. Bara väntar på att barnen ska bli sjuka de med för nu har vi verkligen varit friska länge. Lukas snorar en del och är väldigt röd om kinderna. På kvällarna är han ett riktigt surkart. Trötthet och trots. Men alltså jag skrattar mest åt det. Han är inte så svår att övertala utan surar mest och sen lurar man till sig ett smajl här och var. Han har oftast inte tid (som han säger själv att äta och sova). De andra två har skött sig exemplariskt. Idag hämtade mamma dem på förskolan och när jag kom hem en timme senare hade hon redan hunnit servera dem middag. Vad gjorde man utan mammsen?
 
Har varit sugen på att åka till Paris i vår men sanningen är den att Kimpa inte alls är peciellt sugen. Tråkigt nog! Det är hans enda dåliga sida. Han är lite för tråkig ibland! Om man jämför med mig vill säga ;) Jag vill att det händer saker. Nu har jag tänkt om och är sjukt sugen på ett annat resmål. Och på tal om resmål så har jag bestämt mig för att utforma en bucketlist! Sa det till min käre sambo. Att jag bor faktiskt i Bäckhammar. Vilket då och då får mig att fundera på varför egentligen? Om man bara har ett liv att spendera så ska man ju bo på nån mer exotisk ort än just Bäckhammar. Men om jag nu ska bo här så kan man ju passa på att resa lite och uppleva saker på andra håll. Det har det väl tyvärr inte funnits ekonomi till eftersom jag pluggat många herrans år bla. Men jag försöker ändå roa mig och njuta av livet så mycket jag bara kan. Och det tänker jag fortsätta med. Man får bara ett och det ska man inte kasta bort! Den devisen lever jag efter!
 
Jag låter Inte saker tynga ner mig allt för mycket. Utan försöker att se det positiva i allt och människor runt omkring mig. Sen klagar jag givetvis en del, inte så jag menar, men jag ser inte så mycket hinder. Det mesta är möjligt bara man har rätt inställning. Vet att jag ofta tjatar om detta, men enligt mig så är det viktigt!
 
Nu ska jag bädda ner min frusna kropp i sängen framför Greys.

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Visst är det så, synd att vi inte kan hänga med. Men vi har pratat om att åka så fort som möjligt. Men jag vet inte om vi har ändrat tankarna till solen. En massa Dvitaminer!!!

Svar: Ja man kan behöva en boost av d vitamin nu. Men nu har ju iaf solen lyst på oss två halvdagar. Man blir ju glad i hela kroppen!
mariia

2013-02-01 @ 08:45:42
Postat av: Jeanette

Ja det är sant!! Fast jag har bara sett den genom fönstret, men det räknas det med!!!!

Svar: Ja så länge den lyser så räknas det.
mariia

2013-02-01 @ 22:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0